2777
2789
عنوان

سرای ایرانی ❌

1227 بازدید | 81 پست

فر و هواپز و اسپرسو ساز میخام بخرم یه ماه پیش رفتیم اینجا همه اجناس آشغال بود ، برند های متفرقه

من فیلیپس ندیدم اصن ، بوش ندیدم

تا خواستیم بریم امین حضور و شوش هم اعتصاب و آشوب شد 😑

کسی جایی میشناسه ؟ که چکی هم قبول کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس من به روایت تصویر

حالا ده روز پیشم میخواستم برم سپهسالار بوت بخرم بریم توچال برف بازی هم توچال به خاطر برودت هوا تعطیل شد هم سپهسالار هم اعتصاب شد که بسته شد 😁

حالا ده روز پیشم میخواستم برم سپهسالار بوت بخرم بریم توچال برف بازی هم توچال به خاطر برودت هوا تعطیل ...

شما فقط بشین خونه،کاری نکن😂👍

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
محصول مشترک هم بود فیلیپس تقلبی هم ولی خب مارک متفرقه و درجه سه

اون محصول مشترک نبوده

مارک دزدی بوده

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

شرایط فروش چکی رو نمیدونم ولی دی جی کالا فروش قسطی داره،

عزیزم میدونی شرایطش چیه چطوره

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دلم برای مردمی که اونجا خرید میکردن سوخت ، برای جهیزیه دخترش اومده بود از سر ناچاری یه جنس بی پدرماد ...

بله واقعا از بس گرون شده مردم مجبورن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

حالا ده روز پیشم میخواستم برم سپهسالار بوت بخرم بریم توچال برف بازی هم توچال به خاطر برودت هوا تعطیل ...

شما یه سر به طلا فروشی هم بزن برا خرید طلا😅

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌