2777
2789
عنوان

زندگی من

187 بازدید | 13 پست

دوستان واقعا چرا خانواده هااینجورین ، بنده بابام داره تشویقم میکنه میگه کار کن درس بخون ، و...از اون طرف مامانم میگه الهی به بهت خوب نصیبت بشه و...دیگه خودتون میدونین من هدفام جاه طلبانه اس و اینکه دانشگاهم میرم و دیگه ترم های ۵یا۶ هسته ولی من نمیخوام با آدمی ازدواج کنم که محدوده کنه و اینکه خواستگار هم خیلی نداشتم و خوب هم نبودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباتون درست میگن

درس بخون کار کن دستت تو جیبت باشه این بین اگه فرد خوبی ام پیدا شد ازدواج کن نشدم حداقل استقلال خودتو داشته باشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان دعای خیر میکنن چیش بده؟

من مامانم کلاس هفتم بودم مدام میگفت تو یه ولگرد معتاد شوهرت میشه تو بدبخت میشی و فلان که واقعا بدبخت شدم جوری که نه دلم میخواد ادامه بدم نه میتونم به عقب برگردم😢

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

تحصیلات خوب و شغل خوب و موفقیت در اینها منافاتی با ازدواج نداره.

چرا فکر میکنی ازدواج محدودیت هست؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

تحصیلات خوب و شغل خوب و موفقیت در اینها منافاتی با ازدواج نداره.چرا فکر میکنی ازدواج محدودیت هست؟

چون واقعا کسایی رو که دارم میبینم میترسم و اینکه الان بیشتر قوانین بر علیه خانم هاست از دیه به جنین دختر تا و....

چون واقعا کسایی رو که دارم میبینم میترسم و اینکه الان بیشتر قوانین بر علیه خانم هاست از دیه به جنین ...

خیلی ها توی همین مملکت و با همین قوانین دارن زندگی خوبی رو پیش میبرن.

موقع انتخاب دقت کن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز