2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

1781 بازدید | 19 پست

من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام

۹۰ درصد مواقع ظاهر یه مرد جذبم نمیکنه خیلی کم پیش میاد که بگم مثلا رو یکی کراش زدم همیشه رفتارش برام مهم تره ینی باید یه شناخت حتی شده کم از جنس مخالفم بگیرم تا بتونم باهاش حتی یه دوست معمولی باشم چه برسه به ازدواج

به نظرم حداقل یک تا دو سال رفت و آمد و شناخت لازم داره تا بشه رفت زیر یه سقف و عقد کرد

ولی وقتی مادر یه پسر میاد و دنبال یه دختر میگرده برا پسرش قطعا انقدر زمان نمیدن بابت شناخت و این حرفا نهایت چندبار کافه رفتن و این حرفاس که خب چیزی معلوم نمیشه توش

نظر شماها چیه

تجربهای دارید

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما سنتی بود ولی دو سال عقد نکردیم فقط معاشرت کردیم خیلی خوب بود قشنگ شناختمش بدون اینکه اگر خواستم جدا شم عقد رو فسخ کنم.

Yes, but she will come back in pieces, not all at once.

خوب شما میتونید جلسات رو زیاد و طولانی کنید و نامزد بدن عقد بمونید

و در این زمان طرفو بشناسید و اینطور همون حالت دوستی حسابه با این تفاوت که خانواده ها خبر دارن و نشون شده

و اگر هرجای رابطه به میلتون نبود با کمال احترام خداحافطططططظ

به نظرم تفاوت سنتی و دوستی الان فقط تو نحوه اشناییتونه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب بعد آشنایی هم نامزدی شروع میشه دیگه قرار نیست فردای خواستگاری برین سر خونه زندگیتون که میگی شناخت لازم به وجود نمیاد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کلا سنتی نمی پسندمسریع هم توقع دارن نتیجه رو مشخص کنی چون خانواده های ایرانی صبر ندارنمعمولا به درد ...

الان مجردید؟ من ۲۶ سالمه ولی مامانم میگه دارم اشتباه میکنم

خب بعد آشنایی هم نامزدی شروع میشه دیگه قرار نیست فردای خواستگاری برین سر خونه زندگیتون که میگی شناخت ...

ولی معمولا انقدر زمان نمیدن زودتر دنبال نتیجه

هستم معمولا هم به صیغه یا عقد میخونن دیگه

[QUOTE=407290223]خوب شما میتونید جلسات رو زیاد و طولانی کنید و نامزد بدن عقد بمونید و در این زمان طرفو بشناسید و ای ...[/QUO عقد همونه دیگه ینی ازدواج همه اطرافیان میفهمن بعد اگه بخوای جدا بشی هزارتا حرف درمیاد

ما سنتی بود ولی دو سال عقد نکردیم فقط معاشرت کردیم خیلی خوب بود قشنگ شناختمش بدون اینکه اگر خواستم ج ...

این واقعا خوبه ولی اکثر کسایی که سنتی میان جلو انقد زمان نمیدن

ما سنتی بود ولی دو سال عقد نکردیم فقط معاشرت کردیم خیلی خوب بود قشنگ شناختمش بدون اینکه اگر خواستم ج ...

و یه سوال دیگه همسر شما تک پسر بودن؟

من به نظرم تک پسر و ازدواج سنتی خیلی سخت تره چون معمولا وابسته به خانواده هستن

من مجردم بلهبله خانواده ها کلا با خواستگار سنتی اوکی ترن ولی نسل ما نه

آره

اینکه برا من هست ده سال هم بزرگتره واقعا دیگه ده سال با ازدواج سنتی خیلی بده دیگه