2777
2789
عنوان

چیکار کنم ولم کنه

996 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

چند ماه پیش با یه آقایی حرف میزدیم (تو یه شهر هر دو مون دانشجوییم و غیربومی) بدون هیچ قصدی، فقط در حد دوست معمولی بودیم ولی ایشون بعد چند وقت هی میگفت بریم بیرون و شعر برام میفرستاد و میگف این شعرو الان خودم گفتم برای تو و کلا یکم رفتارش خیلی نرم شد

منم حس کردم داره از سمت ایشون حس ایجاد میشه ارتباطو قطع کردم چون چندان خوشم نمیومد ازش، با این حال بازم تو اینستا با اینکه آنفالو ریموو کرده بودم پیجشو، بازم پیام میداد گاهی و من سرد جوابشو میدادم ول کنه دلمم نمیاد بخوام چیزی بگم بهش بر بخوره بره😑

الان بازم قبل از قطعی نت تو تلگرام پیام داده بود و یکی دو شب همینطوری صحبت کردیم، بعد گفت آره من نزدیک یه ساله از همکلاسیم خوشم میاد و من اینطوری بودم که خب چرا میای به من پیام میدی پس و با من در ارتباطی؟ یه جورایی بهم برخورد

شما بودین چی میگفتین که دیگه پیام نده و کلا بره بیخیال شه

تو حق نداری خسته شی نه الان، نه اینجا نه بعد از اومدن این همه راهی که کنار هم اومدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اونطوری گفته که ببینه واکنش تو چیه( یعنی غیرمستقیم میخواد ببینه حسودی میکنی بهش یا نه) بر اساس ...

اره درست میگی🥲هربار دلم نمیومد الکی بخوام بتوپم بهش ولی دیگه واقعا رو مخم رفته

چی بگم بهش؟

تو حق نداری خسته شی نه الان، نه اینجا نه بعد از اومدن این همه راهی که کنار هم اومدیم...

اینم بلاک کن چن بار بلاکش کنی دیگه خسته میشه

باشه مرسی، ایشالا هروقت تلگرام وصل شد بلاکش میکنم🥲😂