2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 20 پست

نه خوبه منم دومی رو تو 36 زاییدم اولیم 8 سالش بود انفاقا کمک می کنه. البته  بچه ها چه اختلاف سنی داشته باشن چه نداشته باشن دو تایی بیشتر شلوغ می کنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

وای منم حسابی امیدوار شدم استارتر ..چون شرایط منم دقیقا مثل شماست ...37 ساله ام ...یک دختر ده ساله دارم...سه هفته دیگه نی نی دنیا میاد...به نظرم بجنب ..تو هم مثل منی بالاخره نمی تونی از بچه دوم بگذری ...پس بجنب 😏😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم حسابی امیدوار شدم استارتر ..چون شرایط منم دقیقا مثل شماست ...37 ساله ام ...یک دختر ده ساله د ...

چه خوب. انشالله بچه ات به سلامتی دنیا بیاد. واقعا نمیتونم ازش بگذرم. خیلی فکرمو مشغول کرده. الان دختر حامله ای یا پسر؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سخته بنظرم تواین سن حال و حوصله میخاد

بچه اولمو چون تجربه نداشتم واقعا اذیت می شدم و حس می کردم آزادی منو گرفته. ولی حالا دیگه اون احساس رو ندارم. به همین خاطر فک کنم واقعا حوصله و انرژی بچه رو دارم. فقط از اختلاف سنی خودمو و بچه جدید بیشتر نگرانم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه خوب. انشالله بچه ات به سلامتی دنیا بیاد. واقعا نمیتونم ازش بگذرم. خیلی فکرمو مشغول کرده. الان دخت ...

منم به هیچ وجه نمی تونستم ازش بگذرم ...البته من پنج سال پیش می خواستم اما همسرم نمی خواست ..تا پارسال که راضی شد بالاخره...نی نی تو راهیم پسره .. الان بی صبرانه هر سه منتظرش هستیم ...امیدوارم به زودی خبر بارداريت رو بدی گلم ..

وااا همچین میگی سن و سال،ببخشید ک الان تازه سن ازدواجشه ها ۳۶ ک چیزی نیست 

😐۳۶ سنه ازدواجه؟؟؟بعدشم حرف بدی نزدم بااین وضع اقتصادی و فشارای زندگی نه تنها ایشون خودم ک ۲۲ سالمه هم حوصله ندارم 

خدایا شکرت تنهام نزار