2777
2789

الکیه

اب داغ هم همون کارو میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من ارایشگاه میرم هرماه موثره

اینکه تو خونه سالی یه دفعه بزاری و اصولشو انجام ندی سوهان پا نکشی واقعا فایده نداره

من تو فکرشم وسالشو کامل بگیرم خودپ انجام بدم به صرفه تره

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

کفسابی فقط با کوکتل خالی نیست

باید اول پات تو کوکتل باشه بعد با سوهان برقی مخصوص کف پا بسابی بعد تو پدی ژل بذاری پاهاتو بعد دوباره با سوهان بسابی بعدم روغن بزنی

کوکتل خالی کاری نمیکنه

کفسابی فقط با کوکتل خالی نیستباید اول پات تو کوکتل باشه بعد با سوهان برقی مخصوص کف پا بسابی بعد تو پ ...

من پام رو عمل کردم شکسته بود یه قسمتیش به خاطر گچ یه تیکه کوچولو پینهی بد داره

اصلاً چند ساله مونده خوب نمیشه. کف سابی برای پوستی که اینقدر سفت شده هم خوبه؟

کاربری رو دو نفر داریم ( من و دوستم ) 🤍
اره من ارایشگاه میرم هرماه موثرهاینکه تو خونه سالی یه دفعه بزاری و اصولشو انجام ندی سوهان پا نکشی وا ...

مگه وسایل داره ؟ کرم جی بهتر نیست ؟ همن تاثیر رو نداره ؟

هر ماه میری ارایشگاه برای چی ؟

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید