2777
2789
عنوان

اصلا بلد نیستم

589 بازدید | 35 پست

واقعا بلد نیستم چجوری حرفم بزنم اصلا چجوری بخوام با کسی ارتباط بگیرم خیلی واسم سخته همه اینا به خاطر مامانمه انگار افسردگی داره تو جمع همش ساکت فقط نقش تماشاچی داشت منم بچه بودم به اون نگاه میکردم هیچی نمیگفت هیچ کاری نمیکرد همش باید حسرت بچههای دیگه میخوردم که چقد حالشون خوبه ماماناشون چقد بهشون اهمیت میدن

انقد اوضاعم بده که تا حالا هیچ دوستی نداشتم اگرم پسری بیاد سمتم نمیتونم ارتباط بگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سرکار دانشگاه کلاس های مختلف خودتو مجبور کن صحبت کنی تو پارک اتوبوس با خانوما حرف بزن الکی هم که شده تو که دوباره نمیبینیشون تمرین کن باهاشون🌝

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.

تا وقتی خودتو پیدا نکردی، با پسری آشنا نشو.

ارتباط با بقیه هم کاری نداره. سعی کن آروم آروم شروع کنی. سعی کن لبخند بزنی و احوال پرسی روزمره و از حرف زدن درباره کارای روزمره شروع کنی و تو هیچ کاری زیاده روی نکنی. مثلا زیاد سوال نپرسی. حد تعادل. کم کم خودت دستت میاد و عین آب خوردن برات میشه.

برو سرکار دانشگاه کلاس های مختلف خودتو مجبور کن صحبت کنی تو پارک اتوبوس با خانوما حرف بزن الکی هم که ...

هر کلاسی که میرم اصلا فایده نداره بیشتر تحقیر میشم به خاطر منزوی بودنم اصلا هیچ حرفی به ذهنم نمیاد که بگم