2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال بابا برو عشق کن با کباب

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

گناه دارن

من ۶ ۷ ساله گیاهخوارم

اگه با این دیدگاه گیاهخوار شدی پس قاعدتا نباید دلت مرغ و گوشت هم بخواد

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

چی میخوری

همه چی

گوشت و مرغ استفاده نمیکنم داخل غذاهام فقط

یا گوشت و مرغ گیاهی استفاده میکنم

کباب و ایناهم همینطور

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

عزیزم من پریروز شد شش سال که با افتخاااااار گیاه خوارم.بهترییییین تصمیم زندگیم بود و الان چند وقته ناخواداگاه گرایش ب سمت وگن شدن دارم

به هیچ وجه بدنت کمبود پیدا نمیکنه چون انسان ذاتا گیاه خواره من حتی زمان شیمی درمانی هم گوشت نخوردم.مرغ گوشت خورشتی گوشت چرخکرده سوسیس کالباس ناگت و هرچیزی ک هوس میکنی میتونی گیاهیشو تهیه کنی برند گوویندا نوپرو زیتکس.زیتکس ک انقدر بافتش شبیه گوشت و مرغه من نمیتونم بخورم بالا میارم.حتی تن ماهی گیاهی هم داریم.اگر تهرانی برو فروشگاه گوویندا توو اختیاریه اگر هم نه از دیجی کالا میشه بگیری.هم جسمت پاکسازی میشه همروحت.شکم ما قبرستان حیوانات نیست غذای بدون خشونت برای روح و روان هم بهتره و کائنات هم خشنود میشن ازمون.به راحت ادامه بده.

بیخیال بابا برو عشق کن با کباب

عشق میکنی ب قیمت زجر کشیدن و درد کشیدن و زجه زدن یه موجود زنده؟؟؟ خودت طاقت داری من بیام سرتو ببرم ؟؟؟؟اصلا سر نه میتونی وایستی من بیام انگشتتو قطع کنم صرفا چون زورم بیشتره؟؟؟

عزیزم فقط محصولات گیاهی خواستی بگیری حواست باشه همیشه بر پایه ی سویا نگیری چون سویا زیادیش مضره.بعضی برندا بر پایه ی گندم و نخود هستن.زیتکس مرغشو میزنه.بهش میگن شماره دو.بگو مرغ شماره دو میخوام.شنسل ناگت جوجه کوبیده همه چی هست گیاهی .علاوه بر گوویندا ک توو اختیاریه هست رستوران زمین در شهرک غرب هم داره محصولاتو.اگر تهران نیستی بگو من برات بخرم ارسال کنم.رستوران مهر میترا در نیاوران سعادت اباد و لواسون هم جوجه هاش معرکه ست هرچی خواستی بگو برات بخرم بفرستم فقط تروخدا ادامه بده و کم نیار.بدن تو به هییییییییچ وجه ب غذایی ک آهو نفرین پشتشه نیازی نداره.علم هم ثابت کرده ک انسان گوشت خوار نیست.ادانه بده راهتو