2777
2789

خب این شغل کنسل شد واسم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه همین دردسراشه سمتش نمیرم✨

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

هر ۱۰۰ گرم یک میلیارد و پانصد

هر یک کیلو ۱۵ میلیارد

۱۵ کیلو هم ۲۲۵ میلیارد🤯

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هر ۱۰۰ گرم یک میلیارد و پانصدهر یک کیلو ۱۵ میلیارد۱۵ کیلو هم ۲۲۵ میلیارد🤯

الان خب طلا یهو کشیده بالا امروز اینو فهمیدم😵💫 دیگه میخوام شوهر طلا فروش پيدا کنم

با حیوانات مهربون باش♥️

الان خب طلا یهو کشیده بالا امروز اینو فهمیدم😵💫 دیگه میخوام شوهر طلا فروش پيدا کنم

موفق باشی

خدا به همرات😂

من ده تا طلا فروش میشناسم موجودی خودشون یه کیلو هم نمیشه تو بازار اینطوری،نیست که به همکار در حد 100 گرمم اعتماد کنن بعد بیان 15 کیلو بزارن اتحادیه که سر و ته نداره اشتباه شنیدی خواهر

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
من ده تا طلا فروش میشناسم موجودی خودشون یه کیلو هم نمیشه تو بازار اینطوری،نیست که به همکار در حد 100 ...

امروز طلا فروشه بهم گفت اگه اپلیکیشن قیمت طلای مارو میخوای باید ۱۵ کیلو طلا بذاری اتحادیه

با حیوانات مهربون باش♥️

من ده تا طلا فروش میشناسم موجودی خودشون یه کیلو هم نمیشه تو بازار اینطوری،نیست که به همکار در حد 100 ...

ببین اگه اون طلافروشی رو ۷ سال پیش و بیشتر از ۷ سال پیش زده باشه ۱۵ کیلو طلا براش پولی نبوده

الان طلا باارزش شده در این حد نجومی و سرسام آور