2777
2789
عنوان

غیبت

121 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

من با جاریم رابطه خیلی خوبی دارم.خیلی دختر خوب و پاک و ساده ایه. اما وقتی صحبت میکنیم خیلی وقتا به هوای درددل کردن بعضی حرفهاش مدل غیبت میشه و من چیزهایی رو درمورد بعضی افراد متوجه میشم که اصلا بنظرم به من ربطی نداره و باعث میشه تو ذهنم قضاوتشون کنم هرچند بنظرم کار بدی انجام ندادن. از طرفی هم من راه دورم و ما ارتباطمون تلفنیه. خودتون میدونید وقتی با کسی خیلی صمیمی هستید و احترام متقابل دارید، خیلی سخت میشه مستقیم و راحت بهش بگید لطفا غیبت نکن. راه حل شما چیه که هم من غیبت نشنوم هم جاریم ناراحت نشه؟ چون اصلا به نیت غیبت نمیگه و بصورت اشاره میون حرفهاش این مدل صحبتها میشه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت بهش بگو کم کم صحبتمون داره غیبت می شه. یه چیز دیگه بگیم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.