2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دعوا مردیم گفتم هری قط مردمیه روزه دقیق

کسی که وقت میزاره دعوا میکنه با کسی یعنی دوستش داره وگرنه میتونه بی اهمیت همه رفتار هات رو قبول کنه

بعضی پسرا همین شکلی ان یه ذره مغرور ان و دست خودشون نیست فکر میکنن حق با اوناست یعنی خیلیییی فکر میکنن حق باهاشونه نه این که خودشون رو قانع کنن

الان پیام بده ازش عذرخواهی کن اون 10 برابر ازت عذرخواهی میکنه ولی غرورش شکسته نمیشه دیگه

کسی که وقت میزاره دعوا میکنه با کسی یعنی دوستش داره وگرنه میتونه بی اهمیت همه رفتار هات رو قبول کنه ...

نمیتونم از این موضوع که با خاهرم جایی نرم چون حسوده نمیتونه خوشی منو ببینه بگذرم منم ادمم شوهرم کع نیست میکه هرجا میری با من برو منم خوناده دارم ادم مسخره ایه برم معذرت خواهی کنم ادم سمیه نمیتونم تحملش کنم خستم کرده دیوونم کرده خیلی خیلی دوسش دارم بخاطرش هزارمو گذاشتم از همه چیم زدم اما اون چی دعوای اخرمون منو گرفت زد پرتم کرد بهش فرصت دادم چون میخاست رگشو بزنه بهم گفت تو این پنج سال ترس از دست دادنتو نداشتم

;) Love yourself 
نمیتونم از این موضوع که با خاهرم جایی نرم چون حسوده نمیتونه خوشی منو ببینه بگذرم منم ادمم شوهرم کع ن ...

تو اوج عصبانیت بعضی اوقات آدم فشاری میشه یه حرفایی میزنه حالا چه ایرادی داره

تو این رو آخرین معذرت خواهی بدون

اگه واکنش بدی نشون داد و بهت توهین کرد مطمئن باش دیگه هیچ حسی بهت نداره

توی دعوا آدم هارو نمیشه شناخت چرت میگن