2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تابستون زدم خیلیمم دوسش دارم دردش لحظه ای بود ولی خیلیی اولاش سختی کشیدم برا مراقب هی گیر میکردمی ...

خب سیلیکونی چرا نمیندازی منم با اونا راحت نیستم فقط تو لباس خاصی اونا رو میپوشم بخوام برم جایی وگرنه روزمره سیلیکونیه همه اش

من تابستون زدم خیلیمم دوسش دارم دردش لحظه ای بود ولی خیلیی اولاش سختی کشیدم برا مراقب هی گیر میکردمی ...

اگ خیلی گذشته ک الان عادی شده درد نداره

چرا مجبور بشی

آن شب فکر میکردم میمیرم و دیگر نمیتوانم در دنیا دوام بیاورم.اما شب های زیادی گذشت و هنوز زنده ام🙂

خب سیلیکونی چرا نمیندازی منم با اونا راحت نیستم فقط تو لباس خاصی اونا رو میپوشم بخوام برم جایی وگرنه ...

سیلیکونی چجوریه؟؟

من دوباره عوضش کردم یبار بار اولی که زدم بود بار دوم هم برا ام آر ای مجبور شدم درش بیارم دیگه داخل نرفت رفتم پیش خودش یکی دیگه انداختم ، ضد حساسیته فلزیه

سیلیکونی چجوریه؟؟ من دوباره عوضش کردم یبار بار اولی که زدم بود بار دوم هم برا ام آر ای مجبور شدم درش ...

پلاستیکیه اصلا اذیت نمیکنه تازه عفونتی چیزی هم باشه درمان میکنه درکل انگار چیزی ننداختی

اگ خیلی گذشته ک الان عادی شده درد نداره چرا مجبور بشی

نمیدونم مثلا یچی تو ذهنم اومده برا کنکور و نهایی اینا ازین دستگاها میگیرن جلو بدن برا چک کردن و اینا که بوق میزنه اگه مشکلی باشه میدونی کدومو میگم

ازونا ک میگیرن جلو آدم میگم نکنه چون فلزیه مشکل ایجاد کنه بوق بزنه دستگاهه دردسر شخ