babby مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 عنوان مکانیک 82 بازدید | 7 پست کیا همسرشون مکانیکه، از درامد ایناش اگه خبر دارید میگین؟ و اینکه درامد اون بیشتره یا کارمند، معلم مثلا،و اینکه شما با همچین شغلایی ازدواج میکنید یا باید همسرتون حتما پرسیژ کاری داشته باشه؟ 1404/10/28 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میم_نون_واو عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5632 من خودم دوست ندارم با اینجور آدما ازدواج کنم پرستیژ کاری و تحصیلات خیلی برام مهمه ولی مکانیکی شغل بسیار پر درامدی هست حقوقشم خواهر صد درصد از ی معلم بیشتره بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 8066 کارمند؟معلم؟فک کنم درآمد مکانیک در حد پزشکاست مخصوصا اگه مغازه مال خود طرف باشه .
baharsa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3791 والا پسر عمه های من مکانیکندوتا تو تهران یکی چهاردنگه نمیدونم کجاستولی چه زندگیایی دارن ماشاالله هر روز بهترم میشهکافیه کارش خوب باشه و دو نفر بشناسنشعالیه ✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
kale_kharab عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 1290 پارتنرم مکانیک بودمتغیر بود درآمدش ولی خب از ۴۰بود دیگهنه مشکلی ندارم با این شغلا شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔
گلیهستم عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3578 مکانیک ها واقعا پولداره واقعاحتی ی مکانیک تو شهرمون هیت اینقد کارش خوبه ازاین تابلو های بزرگ با طول فک کنم سه یا چهار متری باشه بزرگ نوشته استاد فلانی ....