2777
2789
عنوان

نکنه سرطان کبد دازم

109 بازدید | 15 پست

یمدته بدن درد داشتم آزمایش ک دادم قند روی ۱۰۰بودکلسترولم ۲۰۰بود هموگلوبینم۷ بودکه رنج نرمال ازمایشگاه زده ۶ بعد یماه دارو مسکن داد دکتر بهم و گفت مصرف کن رژیمم بگیر یخورده چربی قندو کم کن لب مرزی منم مسکن هارو خوردم خوب شدم ولی ۱۰ روزه کبد بشدت درد میکنه سونو دادم سه روز پیش گفت توده هییراکو با قطر۹میل توی لوب راست کبد مشهود است ۳ تا هم هست شکمم سمت راست بحدی دردش زیاده نمیتونم خم و راست شم بعد همش حس پری تو معده دارم سیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه پیش آزمایش دادم نرمال بود فقط همینایی ک گفتم بالا بود پس این ورم شکم و درد چیه

سونو بده خودتو راحت کن

سونوتم فقط به دکتر نشون بده

دکتر حرفه ای

به منم یه بار گفتن هپاتیت داری چون انزیم کبدی نزدیک 400 بوپ

💍♥ i said yes 

علائم چی داری؟صورتت زرد نشده یا چشات؟لاغر نشدی؟بدنت خارش نمیده؟خارش شدیدا

ریزش مو دارم،سردرد دارم خیلی،شکمم ورم میکنه زیاااد درد شدید قسمت راست پهلو،من آدم شکمویی ام ولی الان روزی یه وعده میخورم دیگ گشنم نمیشه بعد غذا هم ک میخورم انگار یهو شکمم خیلی پر میشه ورمم زیاد میشه توی شونمم سمت راست درد میگیره زرد نشدم ولی میترسم شروع اولیه باشه

ریزش مو دارم،سردرد دارم خیلی،شکمم ورم میکنه زیاااد درد شدید قسمت راست پهلو،من آدم شکمویی ام ولی الان ...

نگران نباش برو دکتر

ولی اوایل هم باشه این علائم رو داره اما حتما برو دکتر ببین اون توده ها از چیه

ینی ممکن سرطان باشه؟

ن میگم سرطان اوایلش هم این علائم که من گفتم داره یه بنده خدایی داشت...

توکل کن به خدا شایدم چیز خاصی نباشهاصلا هر توده ای که سرطان نیست بابا

منم ی بار گردنم توده زده بود آخر دیدن عفونت گوش اول بهم گفتن سرطان پس ی دکتر خوب برو