2777
2789
عنوان

دو راهی خیلی عجیب و ناراحت کننده

72 بازدید | 9 پست

من چهارساله تو رابطهام از همون اول گفتم من مهاجرت میکنم و میرم اما دوسپسرم اینطوری بود که من باهات نمیام از هموون اول ، حالا من یمدت گفتم با نرفتن کنار میام اما وقتی این وضعیتو میبینم حقیقتا نمیتونم تحمل کنم دیشب بهش گفتم فلانی بیا باهم از اینجا بریم اینجا زندگی داری؟ب چی میرسی اینجا بمونی؟

گفت که (به چیزی نرسم مهم اینه خانوادمو دارم)

منم گفتم پس من جز خونوادت نیستم!؟

گفت (خانواده فقط مامان بابا نیستن

همه خانواده رو میگم

هستی)

منم گفتم اره هستم😂

بچه ها نمیدونم خودخواهیه یا هرچی ولی واقعا میخام واسه مهاجرتم تلاش کنم چون واقعا از نظر روحی روانی دیگه نمیتونم اینجا ادامه بدم میخام تا حد امکان دور شم بنظرتون کارم بده؟

(اینو بگم دوسپسرم به شدت بهم احترام میذاره دوسم داره و قدرمو میدونه ) ولی واقعا میخام از اینجا برم

شما بگید چیکار کنم🥲🥲

دوسش نداری باور کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو و زندگیت رو بساز آخرش یه روز برمیگردی و میبینی تو کل این دنیا فقط و فقط خودت رو داری و هیچکی جز خودت بهت اهمیت نمیده پس کاری رو انجام بده که بعدا پشیمون نشی

بعدم اصلا قشنگ نبود حرفش که تو رو با همه خانوادش یکی دونسته به هر حال باید یه فرقی بین پارتنر و خانواده باشه و گرنه اصلا چرا ادم بره زیر یه سقف جداگونه

تلاش کن تا جایی که میشه باهاش منطقی حرف بزنی قانعش کنی ولی اگه قانع نشد تو هم خودت رو فراموش نکن🩷

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

عزیزم برو و زندگیت رو بساز آخرش یه روز برمیگردی و میبینی تو کل این دنیا فقط و فقط خودت رو داری و هیچ ...

قرررربون شما برم من که اینقدر فهمیدهای واقعا از بچگی رویای من رفتنه و همیشه هم تو هر شرایط سختی حتی الانم تنهام واقعا نمیدونم چیکار کنم اما الان تنها فکرم رفتنه حتی دیگه احتمال نمیدم که بمونم