2777
2789
عنوان

سوال چالشی .... ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 57 پست
بالاخره همچین‌ انتخابی به این معنیه که اون زن لذت مادر شدن از خودش گرفته ، اینم یه جور از خودگذشتگیه ...

من تو مادر شدن لذتی نمیبینم...بچه بسیار شیرین و پاره تنه 

من حتی برای خواهرزاده هام میمیرم ولی جدای این شیرینی در برابرش سختی تربیت و مسئولیت بچه داری تو همچین دنیایی مطمئنم مادر شدن لذت که هیچ افسردگی برام میاره....چون بشدت معتقدم مادر شدن یک رسالت و مسئولیت سنگینه.اگر سهل بگیریمش گناه کردیم 

نمیشه گفت مهم نیست ، بالاخره آدمیزاده دیگه دلش همه چی میخواد ، من میخوام بدونم حاضرین همچین از خودگذ ...

اگ عاشق طرف باشم و اونم ایاقت داشته باشه اره حاضرم

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو مادر شدن لذتی نمیبینم...بچه بسیار شیرین و پاره تنه  من حتی برای خواهرزاده هام میمیرم ولی ...

اونقدرام سنگین نیست بابا اگ آدم بگه من میخام تربیت کنم اره سخته ولی بارها دیدم ک بچمو خدا نگه داشته حالا واقعا همینه سخته ولی لذتش هزاران هزار بار بیشتر از این سختیاس اونقدی ک به چشم نمیاد

بله چون خیلی همسرم رو دوست دارم . قبل از ازدواجم ازش پرسیدم . اونم از من پرسید که اگر بچه دار نشم بازم میمونی کنارم یا نه . و مسلما به خاطر علاقه م بهش بچه در اولویتم نبود . فوووقش اینه که ادم فرزند خونده قبول میکنه .

خدا حفظش کنه. من آدم سخت گیری هستم خواهرام هم مث منن سر بچه داری پیر شدن پشیمونن😁

خخ حساس نباش گاهی حساسیت زیاد کارارو برعکس میکنه عزیزم انشالله ک شما پشیمون نشی

قبول میکنم. بچه همه چیز زندگی نیست.اگر طرفم ارزش داشته باشه 

با مداد یا بامداد ؟؟؟؟؟ حالا باهرکدوم چرا خمار ؟؟؟؟

واقعا سخت نبود این تصمیم برات ؟؟  درسته که هر بچه ای شیرینی خودشو داره  ولی واقعا هیچ بچ ...

نه چون بچه خوشبتی رو کاملتر میکنه به وجود نمیاره که

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
با مداد یا بامداد ؟؟؟؟؟ حالا باهرکدوم چرا خمار ؟؟؟؟

بدون مداد😁بامداد یعنی اول صبح.اون خمارش هم استعاره هست که شب شراب نیرزد به بامداد خمار.یعنی یه سری کارا شاید خیلی باحال و جالب باشه ولی به دردسر بعدش نمیارزه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...