2777
2789
عنوان

سوال چالشی .... ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 57 پست

از خدامه شوهرم نتونه بچه دار شه که انقد تو نخ جلوگیری کردن از بارداری نباشم.

اصلا دوس ندارم بچه دار بشم هیچوقت!

روزی که بچه دار بشم قطعا افسردگی خواهم گرفت.

میدونم خل و چلم ولی اینجوری ام دیگه😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم.سوالت مبهمه نخواد یا نتونه؟چون ممکنه الان نخواد ولی بعدا پشیمون بشه منم شرایطش رو نداشته باشم اونوقت من بمونم و حوضم!

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

من اگه اخلاقش خوب باشه اره حتی حاضرم رو روزنامه بشینم و نون خشک بخورم.

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اگ قبل ابچه دارشدنم میپرسیدی میگفتم نه مهم نیس ولی الان چون پسرمو خیلی خیلی دوس دارم برام مهمه البته ...

نمیشه گفت مهم نیست ، بالاخره آدمیزاده دیگه دلش همه چی میخواد ، من میخوام بدونم حاضرین همچین از خودگذشتکی بکنین ؟؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
نمیدونم.سوالت مبهمه نخواد یا نتونه؟چون ممکنه الان نخواد ولی بعدا پشیمون بشه منم شرایطش رو نداشته باش ...

فرض کن  نتونه !

نمیدونم. اما اینو میدونم عاشق واقعی هر جور شده پای عشقش میمونه چون اینجور مشکلا رو میشه با قبول سرپرستی یه بچه حل کرد. بچه رو  براحتی میشه اورد اما عشق  واقعی رو نه

نمیشه گفت مهم نیست ، بالاخره آدمیزاده دیگه دلش همه چی میخواد ، من میخوام بدونم حاضرین همچین از خودگذ ...

برای همه از خودگذشتگی نیست بچه نیاوردن...یک انتخاب میتونه باشه.

کسی که بچه نمیخواد آرزوشه همچین شرایطی!

از خودگذشتگی زمانی معنا داره که یک زن بخواد مادر بشه...اگر نخواد که قضیه منتفیه.

این سواله همسرم بود قبل از ازدواج منم گفتم اگه بشه که چه بهتر ولی اگه با همه ی تلاشمون نشد این همه ...

واقعا سخت نبود این تصمیم برات ؟؟ 

درسته که هر بچه ای شیرینی خودشو داره 

ولی واقعا هیچ بچه ای نمیتونه جای بچه ای که از گوشت و خون خودته بگیره

برای همه از خودگذشتگی نیست بچه نیاوردن...یک انتخاب میتونه باشه. کسی که بچه نمیخواد آرزوشه همچین شرا ...

بالاخره همچین‌ انتخابی به این معنیه که اون زن لذت مادر شدن از خودش گرفته ، اینم یه جور از خودگذشتگیه دیگه ، نیست !!!؟