2821
2789
عنوان

خستم

123 بازدید | 17 پست

پر از اضطرابم

انگار همه یه چیزی شدن من نشدم

انگار همه ازدواج کردن من نکردم

انگار همه آرومن من نیستم

انگار همه خوبن من نیستم

انگار همه عزت دارن من ندارم

انگار همه خوشبختن من نیستم

انگار همه یکیو دارن من ندارم

انگار همه یکی دوستشون داره منو تحمل میکنن

منو هم هیچکی دوس نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😞خیلی سخته کاش بمیرم

جز خودت هیچکی رو نمیخوای

پاشو آب بزن به دست و صورتت افسردگی بسه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

دفیقا

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

من باعث ناراحتی همه مآب بزنم چی بشهباید بمیرم

درست کن همه چیو

چطورینمیشهدست خداست

خدا کمکت میکنه خودتم دست ب کار شو

ازدواج کردمبچه دارمحالم خوب نیستنگرانممضطربمآشفتمدلم واسه خانوادم میسوزه ولی کاری ازم برنمیادهرکی ی ...

منم ازدواج کردم

بچه دارم

خونمون و بالا کشیدن

شوهرم دروغگوعه

نمیدونم غصه خودم بخورم یا مادرم

افسرده ام

هرروز گریه میکنم

هر دعایی بگی کردم

حتی خدا هم بی معرفتی کرده در حقم 😭