2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

238 بازدید | 15 پست

من تازه ازدواج کردم و احساس میکنم انرژی زنانم پایینه،شاغل هم هستم،چکاری انجام بدم تا یکم زنونگی و انرژی زنانم بالا بره؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
ازدواج
1
12%
انرژی زنانه
7
87%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی زنانه کاملا دروغه و برای فروش دوره های دروغشونه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

شاغلا سخت انرژی زنانه میاد بالا ولی درکل ب خودت زیاد برس، یه کمم نازتو زیاد کن برا شوهرت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

برای زنده کردن حس زنانگیت

به همسرت هم احتیاج داری...

اول اینکه جنس زن لطیفه، سعی کن اون لطافت و توی زندگی و کار و حرف زدنت و رفتارت به خودت برگردونی

میتونی آرایش کنی، موهات رنگ کنی یا روحیه ات عوض بشه...

ی جاهایی هم نیاز هست همسرت این حس و بهت بده. مثل اینکه تو ناز کنی و اون ناز بکشه و احساسات و بیشتر باهم درمیون بذارید

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

لاک بزن تو خونه پیراهن و لباسای کوتاه و دلبرونه بپوش

صندل پاشنه دار

همیشه سعی کن مرتب و شیک باشی و شیک صحبت کنی

عطر بزن

شام دونفرتونو سعی کن رمانتیک بچینی

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡