2777
2789
عنوان

یه موضوع جالبی رو قابل بحث دونستم

126 بازدید | 15 پست

البته توی زندگی روز مره هم دیدم بجز سایت که آدما مجازی ان حضوری ام خیلی دیدم

یک عده هستن واقعا خوشگلن

بعد مردم کثیری یا نصف میان میگن وای نه میمونه زشته؛ چند وقت پیش تاپیکی دیدم راجب نانسی بجز تاپیک زیر کامنت اینستا هم میدیدم یکی از زیبایی نانسی عجرم تعریف کرده بود پنجاه درصد ریخته بودن سرش کجاش زیباس قیافش دهاتیه و با عمل آقا برو توام عمل کن خب یعنی کامنت هارو دیدم متوجه شدم واقعا مردم جالبی داریم

بیاید قبول کنیم یه عده افراد زیبا هستن

مثلاً الناز شاکردوست

مثلاً نانسی عجرم

مثلاً نیکی کریمی و هزاران نفر دیگه بجز بازیگر افراد اطراف خودمون یا اصلا خود ما

نتیجه اینکه با گفتن زشت و میمون به اونا ما زیبا تر نمیشیم اونا هم زشت نمیشن

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا که از حسادت میگن

ولی از دید یه جمعیتی از جامعه آدم عملی خوشگل نیست (نظر من نیستا)

حالا هرچند با عمل زیبا باشه😂

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

مهم اینه دغدغه مون پیشرفت خودمون باشه

درسته دغدغه منم زیبایی هنر پیشه نیست

ولی وقتی اکثریت عادت دارن بکوبن همو هیچ پیشرفتی درکار نیست

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

زیبایی از نظر هر شخص قرق میکنه

الناز و نیکی خوشگلن

نانسی بانمکه خوشگل نیست به نظرم

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

مثلا پریناز ایزدیار

خیلی ناز و خوشگله

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بعضیا که از حسادت میگن ولی از دید یه جمعیتی از جامعه آدم عملی خوشگل نیست (نظر من نیستا) حالا هرچند ...

درسته بعضیا عملی نمیپسندن

ولی دیگه یکی مثل نانسی که جایزه زیباترین زن رو توی یه سالی دریافت کرد و هرچقدر مورد پسند نباشه نیایم بگیم میمونه و زشته😂

باور کن زیبایی سلیقه ایه حقیقتش منم چهره ی نانسی برام معمولیه ولی الناز شاکردوست از نظرم ناز و جذاب ...

سلیقه به کنار گلم درسته شاید شما هیچ وقت دوست نداشته باشید شبیه فلانی که زیباس باشید

موضوع من اینه چرا فحش میدیم و میگیم میمون و زشت و..

خیلی ناز و خوشگله

خیلیی

به شدتم به دل میشینه یه جا دیدم از عملاش گذاشته بود نمیدونم واقعا عمل کرده یا نه

ولی خیلی نازززه اینقدر دلم میخواست مثل اون باشم

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

درسته بعضیا عملی نمیپسندن ولی دیگه یکی مثل نانسی که جایزه زیباترین زن رو توی یه سالی دریافت کرد و هر ...

این کلمات توهین آمیز دیگه شخصیت پایین اون طرفم میرسونه همونطور که گفتم از حسادت میگن

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

خیلیی به شدتم به دل میشینه یه جا دیدم از عملاش گذاشته بود نمیدونم واقعا عمل کرده یا نهولی خیلی ناززز ...

فکر نکنم عملی باشه خیلی نچرال میخوره

اخه سلیقه ایه منم قیافه نانسی رو دوست ندارم

بله سلیقه منم شاید نباشه ولی بحثم این بود توهین چرا خب شاید شما هیچ وقت دوست نداشته باشید شبیه زیباترین زن جهان باشید درحالیکه که خودتونم خیلی زیبا باشید