2777
2789

کتاباتو بزارتو ابجوش بعد ده دقیقه اویشن بزن درش ک اوردی با طلا بندازش تو آب بعد بزار بمونه بعد بخور آبشو

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما معلم مون یه جوری امتحان میگیره میگیم صد رحمت به نهایی

خودت چطوری فارسی میخونی اول چیاشو شروع میکنی چون حجمش زیاده اصلا نمیدونم باید چطوری بخونم که تویه نهایی موفق بشم

شاید باورت نشه ولی این راهکاری که میدم تضمینه کتاب فارسی تو بخون

ممنون😐😐😐😐😐😐

خب یه روشی اول چیو بخونم یا در روز چقدر بخونم تا اخر سال فول باشم یه راهکاری چیزی

خودت چطوری فارسی میخونی اول چیاشو شروع میکنی چون حجمش زیاده اصلا نمیدونم باید چطوری بخونم که تویه نه ...

من روش خاصی ندارم

اول معنی کلمات را میخونم تا بتونم درس را معنی کنم بعد میرم سر درس یا شعر شروع میکنم معنی کردن .بعد از اون میشینم تک به تک کلمه به کلمه آرایه ها و دستور زبان را خودم در میارم،قشنگ دل و روده شعر یا نثر را میریزم بیرون (یعنی اینجوری نیست که بشینم حفظ کنمش ) بعد از اون میرم سر قلمروها و اونارا میخونم .بعد چیزایی را که تو قلمروها مثلا آرایه یا دستور زبانی که یاد داده را حتما چند مدل سوال ازش حل میکنم تا برام جا بیفته. بعدشم که با جزوه معلمم دوره میکنم .و در آخر هم تاریخ ادبیات. و شعر حفظی

و در آخر حتماااا نمونه سوال حل میکنم .چون خوندن بدون نمونه سوال اونقدر فایده نداره.چون وقتی سوال حل میکنی میفهمی چه چیزایی مهمن و تکرار میشن و برات دوره میشه.

ببخشید زیاد حرف زدم،طولانی شد😂

من روش خاصی ندارماول معنی کلمات را میخونم تا بتونم درس را معنی کنم بعد میرم سر درس یا شعر شروع میکنم ...

نه خواهش میکنم این چه حرفیه ممنون که بهم توضیح دادی🌹🌹

کلاس چندمی؟

ممنون😐😐😐😐😐😐خب یه روشی اول چیو بخونم یا در روز چقدر بخونم تا اخر سال فول باشم یه راهکاری چیزی

کتاب رو باز میکنی بسم الله و فهرست و اینارو رد میکنی تا به ستایش برسی شروع میکنی از روی کلمه هاش خوندن و آرایه هاش و اینا