2777
2789
عنوان

برای آزمون شهری سوال دارم

230 بازدید | 36 پست

خانما موقع چک کردن آیینه فقط باید آیینه سمت خودم با آیینه وسط ماشین قرار گرفته رو چک کنم دیگه درسته ؟ چون الان داشتم تاپیک قدیمی میخوندم یه خانمی نوشته بود من اینه سمت افسر رو چک نکردم ردم کرد . در صورتی که مربیم به من گفته بود به اینه سمت افسر نگاه نکن موقع آزمون

در حال دوام آوردن ......

همه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا کلهات مثل جغد باید بین آیینهها بچرخه، تمام آیینهها

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

وای خداراشکر از این مرحله عبور کردم

نه عزیزم هر سه رو باید نگاه کنی قشنگ هم نگاه کن اول که سوار میشی حتما چک کن حتی اگه اوکی بود الکی یک نگاهی بکن که بفهمه حواست هست

سوال دیگه درمورد ازمون داشتی بپرس حتما جواب بده

*فالسی فارو پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند،منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود.