2821
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 20 پست
سعی کن یه کافه خلوت پیدا کنی و مطمئن شی کسی اونجا نمیره. لباس هم یه چیز ساده بپوش نه خیلی خودتو ترگل ...

عطر چیبزنم😑

ارایش ملایمم خوب بلدم

لباسم باید برم یه کت نهایت بگیرم اما خب فکرکردم که اگر بارونی یا کاپشنم رو بپوشم خیلی تپل میشم و نمیخوام.

خب اینارو داری ب ما میگی اونم میدونه ؟ قد و وزنتو پرسیده ؟ اگه میدونه ک میدونه دیگه یا میپسنده یا نه

نه برای چی باید بپرسه اخه

اصلا همتاحالا حضوری همو ندیدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط خودت باش ، اگه بخوای یه زندگی مشترک در آینده شروع کنی باهاش ، اون فرد باید کسی باشه که پیشش دیگه نقاب نزنی ، اگر بخوای پیش نزدیک ترین فرد زندگیت هم نقاب بزنی روزی خسته میشی . پس بهتره کسی رو پیدا کنی که تو رو همونطور که هستی بخواد

نه برای چی باید بپرسه اخهاصلا همتاحالا حضوری همو ندیدیم

خب واسه همین که انقد استرس نگیری

اگه میدونست انقد هول نمیشدی دیگه

بعدسم پرسیدنش چه عیبی داره وقتی مجازی آشنا میشن آدما

حتی شاید طرف از اندام درشت خوشش نیاد لاغر پسند باشه

شایدم برعکس

عطر چیبزنم😑 ارایش ملایمم خوب بلدم لباسم باید برم یه کت نهایت بگیرم اما خب فکرکردم که اگر بارون ...

عطر هم یه چیز ملایم و گلی بزن به نظرم. یه چیزی که توی خاطرش بمونه ولی نه از سمت بد. درکل عطر یه چیزیه که باید به خود شخص بیاد

لباس هم هرطوری خودت بهتر میدونی ولی هوا سرده فکر اینم بکن.

و الان دیدم که نگران جوشات هستی، از ضدجوش اضطراری ها استفاده کن مارک خوب نمیدونم چی میتونی بگیری ولی بپرسی راهنماییت میکنن. اگه هم میتونی با کانسیلر و این چیزا بپوشونش که قرمزیش زیاد مشخص نشه

درکل هانی تو صددرصد زیباتر از اونی هستی که بخواد جوشات جلوش رو بگیره. برو و از قرارت لذت ببر🥸🫶

2790
2823
2791
2779
2792