2821
2789
عنوان

دیت اول

426 بازدید | 20 پست

خواهشا دخترا بیایید بگید چیکار کنم

یه خواستگار دارم و بعد از اینکه یکی دو هفته است بدور از احساس صحبت کردیم و اشنا شدیم تا حدودی ،میخوایم دیت اول داشته باشیم و از یه شهر دیگ هم میخواد بیاد

اول اینکه خیلی استرس دارم حتی نمیدونم چی بپوشم دوما اینکه نمیدونم چی باید بگم چون اون خیلی حراف خوبیه و فن بیانش بهتر از منه، منم فقط وقتی تو موقعیت جدی قرار میگیرم و استرس دارم تپق میزنم ک حس بدی بهم دست میده.تازه صورتمم جوش داره و اعتماد به نفسم رو گرفته

در کل اینکه شهرمونم کوچیکه اصلا نمیدونم کجا بریم ک اشنا نبینه کسی. چون حرف در میارن برای اعتبار من بد میشه

اینم بگم که اصلا از حالت رسمی خارج نشدیم و محترمانه همش حرف زدیم و از منم چندسال بزرگتره

عزیزم از بین لباسات اونی ک شیک تره رو بپوش تمیز اتو کشیده عطر زده و اینکه هر حرفی زد تو ام همراهی کن ی کافه ای چیزی برید

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اولین قرارم با همسرم خیلی حال روحی بدی داشتم اصلا برام مهم نبود چی میشه و یه ارایش ملایم دخترونه داشتم لباس یه کت ظریف رنگ روشن و ادکلن ملایم زده بودم کلا انرژی زنانم پخش شده بود

تموم چیزایی که مهم بود با لبخند کم بیان میکردم گاهی چشم توچشم میشدیم

اولش استرس زیاد داشتم بعد اروم شدم

بنظرم مهم تر از هرچی اعتماد بنفس و عزت نفس خودته

همسرم بشدت ازم خوشش اومد ومنم بعد مدتی حس خوبی بهش پیدا کردم

برید کافه و جوش های صورتت اگه قرمزن کانسیلر سبز بزن به قرمزی ها و روش کرم پودر واقعا خیلی خوب میشه پ ...

مرسی عزیزم

بعد یه چیز دیگ اینکه من اضافه وزن دارم و حتی چهارشونم مشکلی ندارم خودم و بدنمو دوست دارم اما در کنار اونی که باشگاه میره و اندامش ورزشیه یکم حس بد دارمو نمیخوام بد دیده بشم

سعی کن یه کافه خلوت پیدا کنی و مطمئن شی کسی اونجا نمیره. لباس هم یه چیز ساده بپوش نه خیلی خودتو ترگل ورگل کن نه خیلی ساده. درمورد حرف زدن هم اینکه اون میتونه شروع کنه خیلی خوبه، تو صرفا با توجه به چیزایی که اون میگه ادامه بده. درکل اینو بدون که تو دیت اول پسر باید خودشو ثابت کنه نه تو🥸

مرسی عزیزمبعد یه چیز دیگ اینکه من اضافه وزن دارم و حتی چهارشونم مشکلی ندارم خودم و بدنمو دوست دارم ا ...

خب اینارو داری ب ما میگی

اونم میدونه ؟

قد و وزنتو پرسیده ؟

اگه میدونه ک میدونه دیگه یا میپسنده یا نه

2790
2823
2791
2779
2792