2777
2789
عنوان

مهاجرت

161 بازدید | 18 پست

من چندسال تهران بودم سریه کاری تا اینکه عروسی کردم به خاطر خانمم اومدم شهرستان کارم از دست دادم الان اون شغلم همکارام رسمی شدند.شهرستان مغازه زدم اما جواب نداد مجدد برگشتم تهران با بدبختی دوباره برگشتم سرکارم اما پله پنج سال قبل الان که میخاد کارم اوکی بشه همسرم قهر کرده میگه برگردیم شهرستان چون اونجا خانوادش هستند.من سر شهرستان رفتن کلی عقب افتادم وبدهی بالا اوردم.الان برگردم تو این اوضاع دیگه باید بمیرم.به نظرتون من الان چکار کنم.با یه بچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر میکنم مناسب شغل کارمندی هستی و توی کارمندی موفق تری

الانم گوش به حرف زنت نده کاری که درسته را انجام بده

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

خانمت نمیدونه این چیزا رو واقعا نرو پسر عموی من سر مغازه زدن چک کشید الان میخوان بندازنش زندان همه چ ...

البته مغازه زد با فروش خونه خودش ولی برای کارای دیگه هی چک کشید انگار فروش نکرد الان باید بیافته زندان ماشین موتور همه چیش فروخت بازم دو میلیارد مونده

چقدر بی درک واقعا.کی تو این اوضاع شغلش رو ول میکنه که صرفا نزدیک خانواده باشه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
فکر میکنم مناسب شغل کارمندی هستی و توی کارمندی موفق تری الانم گوش به حرف زنت نده کاری که درسته را ان ...

شهرستان بودم پول اجاره مغازم در نمیومد.الان علاوه بر این شغلم.کار دیگه میکنم درامدم رسوندم ماهی شصت تومن ولی خانوادش الویتشه

شهرستان بودم پول اجاره مغازم در نمیومد.الان علاوه بر این شغلم.کار دیگه میکنم درامدم رسوندم ماهی شصت ...

نه گوش نده کار خودتو بکن

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

البته مغازه زد با فروش خونه خودش ولی برای کارای دیگه هی چک کشید انگار فروش نکرد الان باید بیافته زند ...

خدا کمکش کنه

از درامد منفی ده

رسیدم به مثبت پنجاه الان میخاد برگرده.به خدا خسته شدم