2821
2789
عنوان

بیماری

89 بازدید | 15 پست

اندوسکوپی برا درد معده بهتره یا طب سنتی.معدم مسکل داره هنگام بعضی داروها اذیت شدید میشم.دیشب قرص کلسیم خوردم دارم میمیرم.اسید معده بسدت بالاست.

خدابرام کافیه

آندوسکوپی درمان نیست

راه تشخیص بیماریه

من باشم اول با طب مدرن بیماری حاد رو درمان میکنم بعد با کمک طب سنتی سلامت رو بهتر میکنم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرص کلسیم و اکثر مکمل ها رو بلافاصله بعد و یا همراه نهار با یک لیوان آب بخورید. منم معده ام مشکل داره. اینکارو میکنم

قرص کلسیم هم سنگینه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ینفر گفت برو طب سنتی

چی بگم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سوهاضمه دارم.سوزش معده.گاهیی تهوع میگیرم.

به نظر من اقدام فوری کنید

یعنی طب مدرن

2824
2823
2791
2779
2792