2777
2789
عنوان

علت این رفتار چیه

113 بازدید | 11 پست

بچه ها من همیشه از همه پذیرایی میکنم شستن پختن همه کار با منه اما همه فامیل طرف مامانم هستن حتی وقتی اون مقصره علتش چیه؟من هم با همشون قطع ارتباط کردم وقتی ارزشی که باید برام قایل نیستن اما خوب ادم عاقل با کسی که براش انقدر کار کرده چرا باید اینطور برخورد کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقول دکتر هلاکویی نظر و فکر یه عده آدم بیکار مریض که کاری جز حرف زدن درباره بقیه ندارن چرا برات مهمه خصوصا فامیل

فامیل پدریم هیچکس از من خوشش نمیاد همه از دم دیپلمه بدون سواد تحصیلی و سواد اجتماعی و فرهنگی

چرااا؟چونکه جواب فضولیاشون رو میدم محل نمیزارم بهشون بگو بخند هم ندارم با اونا ولی سمت مادریم کلا تو یه لول دیگن هم دوسم دارن هم منم عاشقشونم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

بقول دکتر هلاکویی نظر و فکر یه عده آدم بیکار مریض که کاری جز حرف زدن درباره بقیه ندارن چرا برات مهمه ...

برام مهم نیست میخوام دلیل رفتارشونو بدونم چرا با کسی که انقدر بهشون خدمت کرده بدن ولی با کسی که کاری نکرده خوبن؟

برام مهم نیست میخوام دلیل رفتارشونو بدونم چرا با کسی که انقدر بهشون خدمت کرده بدن ولی با کسی که کاری ...

شاید تفاوت رفتاری داری باهاشون

مثلاً اونا خیلی فضولن و بی فرهنگ ولی تو برعکس اینایی

هرکس با شبیه خودش جور میشه

یا حسادت میکنن بهت

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

بنظرم وقتی انقد بهشون سرویس میدی و خوبی بیش از حد میکنی

دیگه براشون عادی میشه و اینو وظیفه تو میدونن که اینطور رفتار کنی و دیگه به چشمشون نمیای

ولی کسی که همیشه اینطوری رفتار نمیکنه ،وقتی مثلا یه بار میره طرف میشوره خیلی برای همه ارزشمنده و به چشم میاد