2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست

یعنی ما هم امام زمانو میبینیم،؟؟؟فک نکنم

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یعنی ما هم امام زمانو میبینیم،؟؟؟فک نکنم

انشاءالله

کافیه امیدمونو از دست ندیم و برای اومدنش دعا کنیم تا خدا بقیه غیبت حضرت روبه ما ببخشه

من که خودم فقط به همین امید نفس میکشم 

انگیزه دیگه ای برای زندگی کردن ندارم...

ازبس که هرطرف نگاه کردم دیدم همه گرفتارن😢

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله  کافیه امیدمونو از دست ندیم و برای اومدنش دعا کنیم تا خدا بقیه غیبت حضرت روبه ما ببخ ...

خوش به حال اون عاشقایی که حضرت رو فقط به خاطر خود امام و به خاطر خدا میخواهند نه خودشون!!!

هرچند اگر همه به خاطر خودشون مشکلاتشون و گرفتاری هاشون هم میخواستند غنیمت بود و ایشون میومدن

ببین غربت امامون تا چه حده...

خودشون در مکاشفه ای فرمودند شیعیان ما ، اگر به اندازه لیوان آبی من را میخواستند ظهورم محقق میشد...

پس اگر آقا نیومدن خودمون نخواستیم هنوز...😢😢😢😢

خدایا مارا از منتظران واقعی حضرت قرار بده  

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

اللهم عجل لوليك الفرج والعافية والنصر وجعلنا من خير اعوانه وانصاره والمستشهدين بين يديه 

تاپیکت خیلی عالی بود ، التماس دعا

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 

بخوان دعای فرج را، دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد

بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب
که روزگار، بسی فتنه زیر سر دارد

تو در هجوم حوادث، صبور باش، صبور
که صبر میوه ی شیرین تر از ظفر دارد

در آستان ولا، جای ناامیدی نیست
بهشت پاک اجابت هزار در دارد

دل شکسته بیاور، که با شکسته دلان
نسیم مهر خدا، لطف بیشتر دارد

بخوان دعای فرج را، که صبح نزدیک است
که شام خسته دلان مژده ی سحر دارد

صفا بده دل و جان را به شوق روز وصال
مسافر دل ما، نیّت سفر دارد

زمین چو پر شود از عدل، آسمان ها را
شمیم غنچه ی نرگس، ز جای بردارد

بخوان دعای فرج را، زِ پشت پرده ی اشک
که یار، چشم عنایت به چشم تر دارد

دهند مژده به ما از کنار خیمه ی سبز
که آخرین گل سرخ از شما خبر دارد

مراقبت بکن از دل، که یوسف زهرا
زِ پشت پرده ی غیبت به ما نظر دارد

برآر دست دعایی، که دست مهر خدا
حجاب غیبت از آن ماهروی بردارد

غروب و دامنه ی نور آفتاب و شفق
بخوان دعای فرج را، دعا اثر دارد

محمدجواد غفورزاده

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 
التماس دعا😔💔

چشم عزیزم محتاجیم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤❤

الهی آاامین

استارتر جون،،،میشه آقا بگین خواهرمو شفا بده،،، 😭 تو رو خدا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم منم گناهکارم منم رو سیاهم ولی ادعای محب بودن دارم خودش میدونه چقدر عشقش تو دلم شعله وره بی ...

چقدر به دوستی مثل شما احتیاج دارم و نیازمندم شدید

متشکرم که وقت. داشتی و مطالب عالی رو گذاشتی

التماس دعا دارم خیلی زیاد

در نماز و دعاهات و .... اگر دعام کنی .....خیلی منت میذارید

یه خواهش و یه التماس دعای خیلی شدید هم دارم

برای خواهرم ..... که امسال کنکور پزشکی قبول بشه دیگه

تا ایمان و اعتماد به خدا و ائمه و... پرنگ تر بشه

و نتیجه چندین سال زجر و رحمت رو به لطف خدا و ائمه و آقام امام زمان ببینه ان شاءالله

حال خوبی چند روزه نداره و استرس و .... 

خیلی شرایط نگران کننده ای داره ...... جز دعا کاری از دستم بر نمیاد ..... 

اما الان که تایپک رو دیدم گفتم کسانی هستند که پیش خدا آبرویی دارند .... پیش امام زمان .....

لطفا دعا کنید که امسال دیگه قبول بشه و نتیجه زحمات شبانه روزیش رو ببینه .... زحمات پدر و مادرم و ......

از شما استاتر و دیگر دوستان التماس دعای شدید دارم واسش

که استرس و اضطراب و نگرانی ازش دور بشه و نتیجه سختی هاش رو ببینه به حق خانم فاطمه زهرا 

ببخشید جای این پیام اینجا نبود....

اما چون اسم امام زمان بود و ممکنه آقا نگاهی کنه ، گفتم بگم که .....

استاتر لطفا بعد نماز و اعمال و.... وقتی حس خوبی داری دعا کن ، شرایط روحی خیلی خراب شده 

متشکرم

یا علی