2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین هدیه براتون دارم!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن،

چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند،

چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه!

هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته،

هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه،

هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه،

هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و الآن دیر شده برای یاری امام زمان،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

لینک دانلود کتاب

هیچکس به من نگفت:

https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa

مطالعه کتاب به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به نظرم اینا رو نذار بعضیا به اینا هیچ اعتقادی ندارن فقط مسخره میکنن

سلام اگه بخوایم به مسخره اونا لبیک بگیم باید بدون لباس بیایم خیابون برقصیم عین حیوون بشیم شان و منزلت انسانی خودمون رو لگدمال کنیم.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

گره این دل عاشق 

جز با دستات وا نمیشه 

بین شعرام 

هیچ کدومش 

نامه به آقام نمیشه 

صورتم صفحه ی کاغذ 

اشک من مثل مرکب

قلمش مژگون  چشمام 

وقت نامه  نیمه شب 

مبداش دل شکسته 

مقصدش هر جا که هستش 

ای خدا نامه ی عشق وبگیر وبده به دستش

با سلام خدمت آقام 

حال وروز من خرابه 

صد تا نامه می‌نویسم 

نامه های بی جوابه

دلخوشیم اینه آقا جون 

نامه هام رو تو میخونی

اگه هیچکسی ندونه 

حالمو خودت میدونی

روزگارمون سیاهه

کارمون فقط گناهه

خیلی ها ندیده مردن 

چشم بعضی ها به راهه

الهی العفو به حق مهدی 

الهی العفو به حق مهدی

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
گره این دل عاشق  جز با دستات وا نمیشه  بین شعرام  هیچ کدومش  نامه به آقام نم ...

می‌دونم که با گناهام

خیلی قلبتو شکستم 

اما جون هرچی مَرد 

آقاجون پشیمون هستم

یکی بعد یکی دیگه 

جمعه ها میاد ومیره 

اما هر غروب جمعه دل من برات میگیره 

آقا جون نذار یه لحظه 

از در خونت جدا شم 

آخرش میترسم آقا 

تو بیای ومن نباشم😭😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
گره این دل عاشق  جز با دستات وا نمیشه  بین شعرام  هیچ کدومش  نامه به آقام نم ...

😭😭😭

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» 

حاجات دلتون مستجاب💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
می‌دونم که با گناهام خیلی قلبتو شکستم  اما جون هرچی مَرد  آقاجون پشیمون هستم یکی بعد ی ...

😞😞😞😞💔💔💔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

چقدر عالی بود واقعا منم یکهو از ته دلم ظهورش رو خواستم چقد خوبه چقد عالیه که باشه واقعا اینجوری تا حالا درک نکرده بودم مهدی بیاد چی میشه یعنی کلا یادش نبودم بی نظیر بود این تاپیک واقعا متحول کننده هست من واقعا از ته دلم خواست که بیاد و باشه و بمونه برامون 

چقدر عالی بود واقعا منم یکهو از ته دلم ظهورش رو خواستم چقد خوبه چقد عالیه که باشه واقعا اینجوری تا ح ...

به علاوه اینکه از ته دل دعا کنیم و ظهور حضرت رو از خدا تمنا کنیم میتونیم امام رو به دیگران معرفی کنیم و زمینه ساز ظهور باشیم هرکسی به سهم خودش و در حد توان حتی شده به یک نفر امام رو معرفی کنیم و از برکات زمان ظهور بگیم التماس دعا💜

الهی فداش بشم

چشم هممون به جمالشون روشن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷