2777
2789
عنوان

یه وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات برم مرسی ازت💗اره قشنگم نه من هیچ کلاسی شرکت نکردم خود خوان خوندم

مثل اینکه خیلی خوندی قرنطینه بودی

چون میگن که امتحان امسال یه مقدار سخت بود

ازمون راحت تر بود

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

مثل اینکه خیلی خوندی قرنطینه بودیچون میگن که امتحان امسال یه مقدار سخت بودازمون راحت تر بود

خیلی که از بهمن پارسال از 8ساعت شروع کردم مدنیش خیلی سخت بود من کل سنوات مرکز و کانون رو زده بودم منتهی سوالات شبیه ارشد بود تا کانون یه ورژن دیگ بود ولی خداروشکر بالاخره تموم شد من سال اولم بود کانون خودمم باورم نمیشد قبولی😂ولی شد 🫠♥️

بالاخره شد ♥️

خیلی که از بهمن پارسال از 8ساعت شروع کردم مدنیش خیلی سخت بود من کل سنوات مرکز و کانون رو زده بودم من ...

چون تلاش کردی

مطالعت عالی بود ۸ ساعت

موفق باشی عزیز دلم

در جریانی که بعد قبولی حتی اگه چندین سال سابقه وکالت داشته باشی همش باید درحال مطالعه و اپدیت شدن خودت باشی و مباحت جدیدی از قانون رو یاد بگیری

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

چون تلاش کردی مطالعت عالی بود ۸ ساعتموفق باشی عزیز دلمدر جریانی که بعد قبولی حتی اگه چندین سال سابقه ...

فدات برم مرسی قشنگم💗🌷اره حتی الانشم که قبول شدم کاربردیارو دارم میخونم حس میکنم هر چی بخونیم کمه یه خصلتی که دارم هیچ وقت کم نمیارم دوست ندارم بقیه بلد باشن من تنبلی کنم انشالله که همیشه تو زمینه کارم اپدیت باشم

بالاخره شد ♥️

ملکی و خانوادگیسواد کافی نداشتن نتونستن رای بگیرن و پیگیر هم نبودن

نمیدونم پرونده تو چه وضعیتیه ولی تعهد وکلا به وسیلس نه نتیجه ینی وکلا فقط تلاش میکنن به خواسته برسونن اگه قرار باشه حق با دو طرف پرونده باشه که رای به نفع هر دو میشه اینطوری همع پرونده ها رو دور موفق بودن قرار میگیره .. اما به شخصه تموم سعیم رو میکنم پرونده ای که 1درصد احتمال بدم نشه قبول نکنم شاید یه همکار وکیل دیگ با اشنا یا ترفندایی که داره بتونه حق رو به حق دار برسونه

بالاخره شد ♥️