2777
2789
عنوان

یه وکیل

192 بازدید | 31 پست

انتظاراتتون از یه وکیل چیه؟

و چیش بیشتر جذبتون میکنه ؟

چیارو ملاک قرار میدین برای اینکه قرارداد ببندین باهاش ؟

دیدگاهتون نسبت بهش چیه ؟

میخوام بهترین شم تجربیاتتون رو به اشتراک بزارین 🥲🌷

بالاخره شد ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل نیستم اما در آینده خواهم شد پس...😁

چیزی که به نظرم یک وکیل رو میرسونه رفتار حرفهای که داره. درست صحبت کنه، چطور صحبت کنه، زبان بدنش چطور باشه. منصف باشه... اگه وکیل بشم قطعا حق الوکالهٔ کمتری خواهم گرفت.

"رنج این پرونده پیش باقی وکلا فلان تومنه، شما حاضری چند به من بابت این پرونده بدی؟" برای حق الوکاله توافق میکنم، نه که یک چیز ثابت رو بگم یا بیشتر از چیزی که میخوام رو بگم تا با چک و چونه زدن برسونم به چیزی که میخوام.

وکیلی که پاسخگو باشه. بعضی وکیلها هیچ احترامی برای موکل قائل نیستن.

قرارداد... همین که بدونم منصفه، خدا پیغمبر میشناسه، حق الناس نمیکنه

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

وکیل نیستم اما در آینده خواهم شد پس...😁چیزی که به نظرم یک وکیل رو میرسونه رفتار حرفهای که داره. درس ...

انشالله عزیزم قطعا میشی🙏⚖️😍

ممنونم از توضیحاتت🥰🫠 اما در مورد حق الوکاله یکم کمتر اره ولی خیلی کمتر به کارت ضربه میزنه

بالاخره شد ♥️

انشالله عزیزم قطعا میشی🙏⚖️😍 ممنونم از توضیحاتت🥰🫠 اما در مورد حق الوکاله یکم کمتر اره ولی خیلی کم ...

اون که قطعا خیلی کمتر نه

اگه خیلی کمتر خواست، میگم برو پیش وکیلهای دیگه... اگه بره و ببینه بیشتر از من میگیرند، برمیگرده پیش خودم. منصف بودن با مردم خیلی خوبه توی این دوره زمونه.

شوهرم وکیله

همیشه بهش میگم یه وکیل باید آراسته و خوش استایل و خوشتیپ باشه

بلد باشه چه لباس هایی رو استایل کنه

چون ظاهر یه وکیل حرف اولو میزنه

لحن و طرز برخورد خیلی مهمه

وقت گذاشتن برای موکل

خیلی نباید در دسترس باشی

وقتی تو دفتر موکل دیر تر نوبت بگیره یا با یه کوچولو تاخیر پیش وکیل بره وایب اینو میده که این وکیل سرشناسیه سرش خیلی شلوغه

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

شوهرم وکیلههمیشه بهش میگم یه وکیل باید آراسته و خوش استایل و خوشتیپ باشه بلد باشه چه لباس هایی رو اس ...

دقیقا حرفات درسته به نظرم تو نگاه اول تیپ خیلی مهمه .. همسرتون از شغلش راضیه ؟ چند سال سابقه داره؟

بالاخره شد ♥️

شوهرم وکیلههمیشه بهش میگم یه وکیل باید آراسته و خوش استایل و خوشتیپ باشه بلد باشه چه لباس هایی رو اس ...

منتظر گذاشتن مردم و پیچوندن اونها، اصلا وایب سرشناس بودن نمیده، وایب بیاهمیت بودن و معطل کردن مردم رو میده!!!

دقیقا حرفات درسته به نظرم تو نگاه اول تیپ خیلی مهمه .. همسرتون از شغلش راضیه ؟ چند سال سابقه داره؟

خیلی کاریزما بودن مهمه

خداروشکر راضیه

حدود ۶ سالی میشه از سال ۹۸

منتظر گذاشتن مردم و پیچوندن اونها، اصلا وایب سرشناس بودن نمیده، وایب بیاهمیت بودن و معطل کردن مردم ر ...

گفتم یه کوچولو

مثل این میمونه شما دکتر میرین و دکتر علاف و بیکار داخل اتاق نشسته و منشی میگه یکم منتظر بمونین

اما وکیلا اگه هم با تاخیر بگن موکل بیاد هم بیکار نیستن

از بس درگیر ثبت وکالت و لایحه هستن