2821
2789
عنوان

روماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3899 بازدید | 25 پست
خب دکتر اول گفته بنا به نتایج آزمایش اگر این بیماری رو داشتی بخور!!! وقتی نداری یعنی نخور از اول گف ...

نه اون قبل از اینکه جواب آزمایش و بدونه برام نوشت و گفت بخور براساس دردم گفت روماتیسه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نشون دکتر مغزواعصاب دادم دکتر اولی طب فیزیکی بود

خدا كنه رماتيسم نباشه،مامان من درگير رمانيسم مفصلي هست و درد و ورم داره هميشه،فقط ميدونم از رطوبت دوري كن ،اگه رماتيسم داشتي

خدایا شکرت
خیییلییی به شدت عصبی هستم یعنی واقعا میشه این میزان از درد از اعصاب باشه

یکی از اطرافیانم از شدت عصبی بودن و حرص خوردن قفسه سینش درد میگرفت رفت دکتر گفتن قطعا از قلبشه آنژیو کردن دیدن رگ ها باز هست ولی بابت استرس یکی از رگها میگیره و ول میکنه! هیچی دیگه بعدش فرستادنش روانپزشک که درمان شد. الان ریلکسه.

قبلش بابت اعصابش خیلی پرخاشگر بود.

ترجیحا برو دنبال درمان اعصابت خیلی از مشکلاتت حل میشه

ننداز پشت گوش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

توی ازمایشاتت ازمایش آر اف اگه مثبت باشه یعنی روماتیسم داری وگرنه نداری

ازمایش anti ccp هم مشخص میکنه که روماتیسم داری یا حتی قراره بگیری اگه مثبت باشه البته

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

شاید کمبود ویتامین داری

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه ها سلام

من دانشجو هستم و دارم روی کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به التهاب مفاصل (آرتروز، روماتیسم، آرتریت روماتوئید و لوپوس) کار می کنم.برای این کار یک پرسشنامه طراحی شده که کیفیت زندگی و شدت بیماری رو اندازه گیری می کنه. ممنون میشم که افراد مبتلا پرسشنامه رو پر کنن. لینک پرسشنامه رو میذارم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMDOEUB7h-9Sebf7_qBvQkduZvT_6KjqybV70goh6ZSPs3Jw/viewform?usp=pp_url