2821
2789
منم مدتی داشتم مال من بیشتر به خاطر استرس بود شما احیانا استرس یا اضطراب ندارید؟

من ۱ماهی دارم درد کتف

چرا استرس داشتم

راستش من کمرمم درد میکرد اون خوبشد اسپاسم بود بعد شد شونه ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱ماهی دارم درد کتفچرا استرس داشتمراستش من کمرمم درد میکرد اون خوبشد اسپاسم بود بعد شد شونه ام

واقعا درد کتف امون آدمو میبره

مال من دردش به دستامم میزد، خیلی بد بود. واسه من بیشتر درد عصبی بود. اگه شرایطش رو داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید تا جدی تر و بیشتر نشده...

آفتاب مهتاب چه رنگه؟ سرخ و سفید دورنگه. دنیای ما قشنگه، آدماش رنگارنگه...🌍✨

من ۱ماهی دارم درد کتفچرا استرس داشتمراستش من کمرمم درد میکرد اون خوبشد اسپاسم بود بعد شد شونه ام

واقعا درد کتف امون آدمو میبره

مال من دردش به دستامم میزد، خیلی بد بود. واسه من بیشتر درد عصبی بود. اگه شرایطش رو داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید تا جدی تر و بیشتر نشده...

واقعا درد کتف امون آدمو میبره مال من دردش به دستامم میزد، خیلی بد بود. واسه من بیشتر درد عصبی بود. ا ...

ببین لمس میکردب درد میگرف؟

یا میخوابیدی صبح بیدار میشدی درد میکرد؟

ببین لمس میکردب درد میگرف؟یا میخوابیدی صبح بیدار میشدی درد میکرد؟

نه میخوابیدم صبح موقع بیداری درد میگرفت

با لمس هیچ تغییری نمیکرد. الانم گاهی اوقات درد کمر و مخصوصا گودی کمر رو دارم اما وقتیکه روی بالش طبی بابام میخوابم خیلی بهتر میشه و دردش کلا میره

درد عجیبیه واقعا، من دلم نمیخواد به مامان بابام بگم که درد داره، میترسم برم دکتر یهو بگه مشکل جدی داری😬

نه میخوابیدم صبح موقع بیداری درد میگرفت با لمس هیچ تغییری نمیکرد. الانم گاهی اوقات درد کمر و مخصوصا ...

اهان من لمس کنم درد میگیره جاش مشخصه دو طرف کتفم با لمس درد میگیره ولی وقتی هم میخوابم چون اونجا فشار مباد صبح اونقدر خوابیدم اونحام رد میده حسابی درد میگیره

اهان من لمس کنم درد میگیره جاش مشخصه دو طرف کتفم با لمس درد میگیره ولی وقتی هم میخوابم چون اونجا فشا ...

آخییی، امیدوارم هرچه زودتر سلامتی و تندرستی تون رو به دست بیارید و مشکل جدی نداشته باشید🌹❤️