2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کراش نمیزنم صرفا شاید یکم از نظر ظاهر یکوچولووو جذب یکی بشم، مثلا یکی تو شهرمون مغازه داره، ولی اصلا نشون نمیدم و بقول تو احتمالا فکر میکنه ازش متنفرم😂قصد جدی اصلااا ندارم ولی دیدی بعضی دخترا کرم میریزن خوش میگذرونن؟ من نمیتونم

من کراش نمیزنم صرفا شاید یکم از نظر ظاهر یکوچولووو جذب یکی بشم، مثلا یکی تو شهرمون مغازه داره، ولی ا ...

منم اصلا اینجوری نیستم ک خودمو ب طرف بچسبونم یا نشون بدم ک ازش خوشم میاد چون اصلا تو کتم نمیره ک خودمو کوچیک کنم😅 ولی خب بنظرم جذابههههههههههههه واسه همین کراش داروم😂

منم اصلا اینجوری نیستم ک خودمو ب طرف بچسبونم یا نشون بدم ک ازش خوشم میاد چون اصلا تو کتم نمیره ک خود ...

اوهوم منم میگم تا حالا نشده از یکی واقعا خوشم بیاد به قصد شوهر یا رابطه جدی، بعد میگم نخ بدم که چی اصن😑😂ولی بعضی دخترا براشون منم نیس خوش میگذرونن( از لحاظ بد نه ها، کلا دوستی و ...)

کراش آخروعاقبت نداره

برای من حتی آغاز هم نداره چ برسه ب آخر و عاقبت

چندوقتی توی ذهنم درحد ی کراش باقی میمونه تا یادم بره.. چون من ک آدمی نیستم ک برم جلو اونم ک روم کراش نداره پس هیچی ب هیچی😅

اوهوم منم میگم تا حالا نشده از یکی واقعا خوشم بیاد به قصد شوهر یا رابطه جدی، بعد میگم نخ بدم که چی ا ...

اوهوم آرهههه منم بدم نمیاد خوش بگذرونم ولی بعدش حس بدی میگیرم یا عذاب وجدان و خس گناه میگیرم واسه همین نمیکنم