2777
2789

منم افسردگی گرفتم

ولی باید به خودم برسم

هر روز سوره بقره پخش کن

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😐😐😐😐

مجبورم به خودم برسم

چون نمیخوام کسی تو فامیل حالمو بفهمه

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

تا زمانی که ذهن و دل آدم آشفته باشه ختم قرآن هم کنی فایده نداره اصلا آدم برای خوندن اون هم تمرکز ند ...

درسته

من صوتیشو پخش میکنم

مجبورم به خودم برسم چون نمیخوام کسی تو فامیل حالمو بفهمه

منم برای افسردگی تحت درمانم. تراپیستم تلفنی و ان لاینه

خیلی تاثیر داشته خداروشکر. اگه خواستی درخواست بده بهت بدم شمارشو. هزینه شم زیاد نیست

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
سلام عزیزم شما هنوز با مشاورتون در تماسید؟

سلام بله خدا رو شکر دارم ادامه می دم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....