2821
2789
عنوان

ماشین خریدن

152 بازدید | 14 پست

سلام

اینا در دل من راجع به ماشینمونه

دلم خیلی گرفته

چرا شوهرم چیزی بهم نمیگه من خودم دلم میخواد خودمو بکشم

قضیه اینجوریه که همسرم زمان دوستی یه ماشین معمولی رو به خوب داشت که الان قیمتش بین ۲و نیم تا ۳ میلیارده قبل ازدواج به خاطر خرج و مخارج ها فروخت و تبدیل شد به دو تا ماشین ایرانی و سر کاری که من انجام دادم همون دو تا ماشین هم فروختیم و الان ماشین نداریم

و قیمت ماشین اینجوری رفت بالا یعنی یکی از همون ماشین هایی که ما فروختیم الان قیمتش شده دو برابر و ماهم پول ماشین خیلی خیلی خیلی معمولی هم دیگه ندارین

به نظرتون دعایی چیزی وجود داره بخونم دوباره بتونیم ماشین بخریم؟💔

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا فروختین؟؟؟

اولین ماشینو واسه خرج خونه و عروسی و وسایل خونه

دومی و سومی رو من برای کارم سرمایه گذاری کردم که متاسفانه ضرر شد

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

عقلی این بود ک سود کرده باشی کسب و کار راه انداختی اگ نه تغییر بده دست بجنبون بجای حسرت خوردن تلاش کن دنبال پول دراوردن باید دویید تا اینک بتونی قسطی یه ماشین بگیری حالا هر چند سال طول کشید،

انشالله خونه داری دیگه

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

برا ازدواجتون چ خرج و مخارجی بود ؟ینی هیچی پول نداشت؟

نه وقتی مجرد بود همه ی پولاش رو کرده بود یه ماشین خوب که الان قیمت اون ماشین حدود ۳ میلیارده

و منی که با دوتا بچه از اول ازدواج ماشین نداشتیم و تو خیابونا پیاده ام... هیییی

خیلی سخته از ته دلم امیدوارم که ماشین بخری

عقلی این بود ک سود کرده باشی کسب و کار راه انداختی اگ نه تغییر بده دست بجنبون بجای حسرت خوردن تلاش ک ...

ضرر همون کسب و کار باعث شد الان بدون ماشین باشیم

نه وقتی مجرد بود همه ی پولاش رو کرده بود یه ماشین خوب که الان قیمت اون ماشین حدود ۳ میلیارده

دیگ گذشته، ماهم پولمون تو بورس رفت حالا بیایم بشینیم غصه بخوریم و دست ب دعا شیم ، کارمیکنید خورد خورد طلا بخرید زیادشد بدین ماشین