2821
2789
عنوان

بگم یا نگم

154 بازدید | 8 پست

میخام برم پیش تراپیست

بچه ها من یسری مشکلات دارم میخوان اونارو مطرح کنم بعد با ی پسری ام تقریبا میشه گف توی رابطم جدیده ولی خیلی واقعا عجیبه پسره واسم ولی همش گفتم با خودم زود تصمیم نگیرم

بعد بنظرتون روانشناس در این زمینه ام میتونه کمکم کنه که این پسر مناسب من هست یا نه؟؟ینی بهش بگم مجراشو یا نه؟

امروز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین کاملا بسته به روانشناست داره ، بعضیا مثل ماست میمونن یعنی حس میکنی هیچی به هیچی، بعضیام واقعا خبره هستن ، تحقیق کن ، از مراجعه کننده هاشون بپرس ، میخوای هزینه کنی تحقیق کن یا یکی دو جلسه نهایت بری خودت میفهمی دیگه ، اره اگر روانشناس درست درمون باشه حتما که کمکت میکنه

آدم خوش قلبی بودیم ، ولی زندگی مسئله اش قلب نبود ...

ببین کاملا بسته به روانشناست داره ، بعضیا مثل ماست میمونن یعنی حس میکنی هیچی به هیچی، بعضیام واقعا خ ...

نظراتش که همه مثبت بود دیگه میخاستم فردا همه چیزو بگم گفتم این موضوعم بگم

نظراتش که همه مثبت بود دیگه میخاستم فردا همه چیزو بگم گفتم این موضوعم بگم

بنظرم گفتش بگو ، شاید به زندگیت یه مسیری بده به خاطر تجربه و علمش ، سوالاتی رو هم که تو ذهنت داری بپرس ازش ولی با وجود همه این راهنمایی ها ، تو هم در ذهنت جمع بندی کن و همیشه سعی کن درست ترین تصمیم و بگیری ، ایشالا موفق باشی

باشه عزیزم🥲مرسیی

یه چیزم بگم عزیزم ، اول و اخر خودت مسئول زندگی خودتی ، هر تصمیمی گرفتی چه خوب چه بد هیچکس و مقصر ندون ، روانشناس ، این اون همه هر چی راهنمایی کنن اول و اخر خودت باید با عقلت و قوه درکت تصمیم بگیری و مسئول هر تصمیمی که گرفتی باشی ، امیدوارم بهترین مسیر تو زندگی برات پیش بیاد 🌹

2824
2823
2791
2779
2792