دوستان لطفا بدون فحش توهین یا هرچیزی منو راهنمایی کنید خدا بهتون خیر بده
من ی برادر شوهر دارم ک یکسال از همسر من کوچیک تره
مجرده اما یه دوست دختر داره که خیلی جدیه
خلاصه
متاسفانه همسر من و داداشش مشروب میخورن
یعنی بیرون خیلی موجه ان هااا اصلا بگی لا بالی یا اینا اصلا نیستن هرکدومشون شغل های خیلی خوبی دارن بسیار بیرون هرکی ببینشون موجه
این برادرش چند وقته مشروب ک میخورد یه رفتار های عجیبی میکرد مثلا همش ب من میگف من خیلی دوست دارم
منم فک میکردم خب برادرانه نیگه دیگه جور دیگع ک نمیکع
برای همین تشکر میکردم میکفتم لطف داری
ولی الان شک دارم و این شک داره دیونم میکنه چون کاراش ی جوریه
اول از همه جووریییی ب من نگا میکنه ک داداشش نگا نمیکنه ک شوهرم باشع مورد بد چند بار میخواست دست ب موهای من بزنه نذاشتم ی حالت نوازش
مورد دیگه ی بار داشت پسته میخورد تو اشپزخونه پسته رو گذاشت تو دهن من یاسر ی سری مسایل باهاش قهر بودم بهم گفت تو میدونی من دوست دارم اذیت میکنی
حتی ی شب بم گفت ی چیزی بگم ناراحت نمیشی گفتم نه جانم بگو گفت ولش کن شاید خودت بفهمی بعدم گفت اومم تو خیلی خوبی همیشه بمون منم تشکر کردم
و همه این موارد مواردی بود ک مشروب میخوره این حرفار میزنه
منم میزاشتم پای اینکه بابا من ب این ادم اعتماد دارم این داره برادرانه این حرفارو میزنه و اینکه مسته چرت پرت میگه
اونا رسم دست دادن ندارن
ولی چند بار دیدم ب دست میداد منم تعجب کردم ولی گفتم خب حتما عادی شده این مسیله براش حتی ب شوهرمم گفتم داداشت دست داد چ عجیب شوهرمم چیزی نگف
خلاصه تا اینکه متوجه شدم رفتارش جلوی بقیه ی طور دیگه میشه مثلا وقتی با دوست دخترش میریم بیرون هی میخواد ب من بگه من دوس دخترمو دوس دارم ببین خیلیی زیاد اینو ب من میگه ولی تو همون حالت حتی جلوی دوس دخترش نگاهاش ب من طولانییی غیر عادی
یا جلوی بقیه ب من میخواد توجه نکنه و از همه عجیب تر
اینکه اون ادم ک ب من دست داد چند بار چند شب پیش خونه مادرش وقتی داشتیم دست جمعی گل با پوچ بازی میکردیم با من بازی نکرد جلپی بقیه ک دستش مثلا ب من نخوره و من چون فکر میکردم مشکلی نداره خیلی عادی رفته بودم بازی کنم
وقتی این کارشو دیدم دیگه محلش ندارم دیگه هیچ شوخی نکردم باش حتی دیگه سعی کردم زیاد باش چش تو چشم هم نشم در حد صحبت راجب کار هی اون نیومد با من شوخی کنه من هیچ ریکتی نمیدادم
هی میخواست اذیت کنه من هیج توجهی نمیکردم حالا از فکر خیال دارم دیونه میشم نمیفهمم چی درسته چی غلط