2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت اینجورن

246 بازدید | 14 پست

تو هر تاپیکی ک میری حداقل یه ادم فاقد شعور هست که فقط میخواد بپره به یکی و بلانسبت پاچه بگیره و اصلا شعورِ مودبانه یا حداقل نرمال حرف زدنو نداره.یکم شعور اجتماعی هم خوبه

بیزارم از اینایی ک فقط میخوان یکیو پیدا کنن بپرن بهش بلکه یکم از عقده هاشون خالی شه و اروم بگیرن

تاسف واقعا💔

(اینو در وصف همچین ادمایی گفتم،وگرنه اکثر نی نی سایتیا خیلی گوگولی و دوست داشتنین اینجا🥺🤍)

زیاد جدی نگیر اینجا رو

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه برام خب چرا؟🫤

این چند سالی که اینجام، به این نتیجه رسیدم فقط بیام یکم بتابم و تاپیک جذابی بود برم یه نگاهی بندازم، بخوای خیلی درگیر بشی رو مخت میره و خودت اذیتی

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

احسنت به درک شما

که اکثریت رو خوب نگاه کردید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

دقیقا

بارها شده یه تاپیک کاملا عادی زدم و وسط نظرخواهی عادی یکی دونفر شروع کردن به توهین و تخلیه کمبوداشون

جالبه همشون در نهایت جوابی پیدا نمیکنن و غیب میشن

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

این چند سالی که اینجام، به این نتیجه رسیدم فقط بیام یکم بتابم و تاپیک جذابی بود برم یه نگاهی بندازم، ...

افرین دقیقا

ولی خب منم درگیر نمیشم میبینم بیخود به بقیه گیر میدن هم میره رو اعصابم😅

ببین تو تاپیکای منم هستن !! طرف چهرش حرفاش تو سلیقه تو نیست سکوت کن بخدا نمیگن لالی ،اتفاقا وقتی بین اون همه موافق میای مخالفت میکنی این حسادت و عقده تورو میرسونه ...اما در کل انقد تعدادشون کمه که میشه راحت نادیده گرفت پس بیخیال عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
افرین دقیقاولی خب منم درگیر نمیشم میبینم بیخود به بقیه گیر میدن هم میره رو اعصابم😅

😄😄

ببین تو تاپیکای منم هستن !! طرف چهرش حرفاش تو سلیقه تو نیست سکوت کن بخدا نمیگن لالی ،اتفاقا وقتی بین ...

اتفاقا الانم دیدم یکی تاپیک زده بود راجب مختلط بودن و نبودن عروسیا و این چیزا ،همه گرفتن روش که شماها عقب مونده و ندیده و فلانین و بی احترامی میکردن

من خودم با اینکه مذهبی نیستم و همچین افکار خشکی هم ندارم ولی واقعا ناراحت شدم بابت این همه گارد گرفتن نسبت بهش و بی احترامی...

اتفاقا الانم دیدم یکی تاپیک زده بود راجب مختلط بودن و نبودن عروسیا و این چیزا ،همه گرفتن روش که شماه ...

اصلا نمیگن پشت اون تاپیک ی آدم هست دلش میشکنه بعضیام زود روشون تاثیر میذاره تا چند وقت غصه میخورن ،میاییم اینجا دور هم باشیم اگه خطا کردیم اگه خوبیم هر چی که هستیم در هر حال اومدیم اینجا حرف بزنیم خیلیامون تو دنیای واقعی نمیتونیم به عزیز ترینمونم بگیم ی سری چیزارو ،چجوری میتونید غم رو دل کسی بذارید ؟!!اصلا نمیتونم درک کنم انقد سنگ بودنو والا همه میتونیم دهنمونو باز کنیم من حتی بهم گفتن شبیه جادوگری باز بی احترامی نکردم و گفتم نظرتون محترمه زشته بابا انقد بد ذات نباشیدددد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤