2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک به حرفت و امضات

💕💕💕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

در اینده تکرار میشه یعنی؟

این پسر قابل اعتماد نیس

همه غلطی میکنه بعد ازدواج هم

مطمئن باش

یه زن آفتاب مهتاب ندیده میگیره کنارش غلطای اضافشم میکنه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊... - متاهلم مردک درخواست نده. - نر تو تاپیکم نیاد!

اگه حساس هستی مهمه.... من اوایل برام مهم نبود ولی وقتی علاقم بیشتر شد یکم فریریک میزدم البته گذشته ا ...

از طرفی خب میگم مرده ولی اینده ممکنه باز بره سراغا سر این موندم

دقیقا از این میترسم پس احتمالش هست؟

تقریبا قطعیه

من کسیو ندیدم اینطوری باشه و ازدواج کنه و آدم شه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊... - متاهلم مردک درخواست نده. - نر تو تاپیکم نیاد!

یعنی دوست دختر خودشو نگیره برای ازدواج

اگ ادم بشه بعد ازدواج بچسبه ب زندگیش نه.ذات مهمه.برو مشاوره اما تا یحدی بهش بگو.ببخسید با دویت دخترت ......داشتی یانه.این مهمه

اصلا با این موضوع که گذشته طرف مهم نیست نمیتونم کنار بیام

گذشته تاثیراتش روی اون آدم میذاره و اونو شکل میده و میتونی طبق گذشتش با اون آدم آشنا بشی ببینی چجور رفتار و شخصیتی داره

کاربری دست دو نفره