2777
2789
عنوان

ای نس تاگرام

298 بازدید | 16 پست

به نظرتون باز میشه باز؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وصل بود همه چی اینستا رفتم تیک ناک رفتم

الان چند دقیقه ست قطعه

داخلیا میاد فقط

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من فکر کردم قراره دیگه وصل نشه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

ای تف تو این شانسم من نمیدووونستممم کلی هم بهش نیاز داشتم هعییی همه درسم اونجاس🥲💔

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

اینستا چ خبر بود ؟

هیچی نبور اکثریت قطع بودن تو اینستا اخبار دنبال نمیکنم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

گوگل من میاره ولی تق و لقه

برای من اصلا نمیاورد حتی اونروزی ک برای همه اورد من اف بودم نمیدونم برای منم وصل شده بوده یا ن ولی الان منچرز بازی میکردم یهو دیدم نوتیف تل و واتساپ اومد پریدم بیرون دیدم بله تل کاملا وصل شده واتساپم وصله گفتم خب وصل کردن رفتم ادامه بازی ک بعدش بیام دانلود کنم مطالبو یهو دیدم هم بازی قطع شد هم تل و... یعنی از ملی هم تحریم تر