2777
2789
معمولا ارجاع میدن گفتار درمانی اما به ما گفتن یکی دو هفته دیگه بیارینش گفتار درمان ما ببینه نمیدونم ...

اول باید ببرین گفتاردرمانگر خودشون ببینه حتما

همتای مامانم بودم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بچه منم تنهاست ما هم شهر دوریم این بچه نه عمو عمه دیده نه بچهفقط پارک و مهد رفتهرفت و امد فامی ...

اونا مجبورن اینکارو کنن چون فردا اگر تو مدرسه ببینن بچه مشکل داره مسئولیت اونا به خطر میفته. نگران نباش اصلا هم توضیح نده واسشون چون اینطوری فکر میکنن بچه مشکل داره. گفتاردرمانگر میبینه یا نام قبولیو میده یا نامه میده ببرین کلاس

همتای مامانم بودم❤

نه نامه قبولی رو تو سیستم میزنن. اگر قرار باظه کلاس بره نامه میده ببریش کلاس. ولیدر هر صورت قبوله

چه خوب که شما میدونید

من فکر کردمهمه این مراحل ودوباره باید انجام بده

چه خوب که شما میدونیدمن فکر کردمهمه این مراحل ودوباره باید انجام بده

نه نگران نباش عزیزم اصلا هیچ بچه ای رد نمیشه. نهایتش همونه که ی تعهد میگیرن کلاس ببرین

همتای مامانم بودم❤

گفت همه چیش خوبه فقط مکالمه ضعیفه دوهفته دیگه بیارید گفتار درمان نا ببینه

عزیز دقیقا منم دیروز بردم همین و بهم گفتن نرفتی بپرسی یعنی چی فک کنم رد نشده چون سایت و نگاه کردم فقط ۳ مرحله آخر و تایید نکردن گفتار درمان ببینه بعد نظر قطعی رو میگن

خب اون مهم نیست ارجاع میدن گفتاردرمان.براتون جلسه تعیین میکنه برین باید ی تعهد بدین که کلاس میبرین ا ...

خدا کنه عزیزم اخه بچه منم همین شرایط و داره ارجاع دادن به گفتار درمان دعا کن اونجا رد نکنن

دقیقا پسر منم همینطور تاخیر گفتار نداره؟ چون پسر من داره

تاخیر گفتار داره اما همه چی میگه یه سوال کرده بودن نتونسته بود بگه

توسایت برای ما هنوز چیزی نزده