اره میدونم نگران نباش حتی الان بچا های تاخیر درکی هم نمیندازن از بس تعداد این مدل بچه ها به خاطر کرونا زیاد شده. فقط سندرم های خاصو اتیسم و.. رد میشن معرفی میشن اموزش و پرورش استثنایی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه کم باهاش کار کن. هنوز خیلی وقت داره. چقدر زود بردی سنجش. من اردیبهشت بردم. امسال کلاس اوله. پسر دوستمو رد کردن. برد کلاس چرتکه، بعد قبول شد. اون بیش فعاله.
پسرت مهد نمیره؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا مهد میره چمیدونم هی گفتن تا اخر دی فرصت هستبعد معلمش راضیه گفت ببر قبوله صد در صد که نشد
گاهی اوقات هم الکی رد میکنن برای خودشون مشتری درست میکنن. گفتار درمانی و فلان.
ببین اگه راه داره فعلا نبر دیگه، بزار راه بیافته. من یادمه امسال حتا خیلیا تابستون رفتن سنجش.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مگه میشه نبرد؟ زنگ زدنبیار چی بگم؟بخدا من خودم تحصیل کرده ام باباش دکترهنمیدونم این وسط چرا اینجوری ...
قربونت نترس هیچی نیست. پسر اول منم همینطور بود. تاخیر کلامی داشت. باباشم استاد دانشگاهه. پسرم الان تیزهوشانه. اصلا ربطی به هوش و اینا نداره. شاید یه ذره بیش فعالی، یه ذره اختلال توجه، تنهایی ، همه اینا ربط داشته باشه. الکی حرص نخور. همه قبول میشن مگه اینکه اختلال های جدی داشته باشن. پسر شما مشکلی نداره