2777
2789
عنوان

خانوما

235 بازدید | 25 پست

با سلام و آرزوی سلامتی

شما رابطتون با شوهرتون چجوریه مث اوایل ازدواجه یا فرق کرده هنوز قربون صدقه میره بغل میکنه

م احساس میکنم شوهرم یکم سرد شده با خودم میگم نکنه براش جذابیت قبلو ندارم

خیلی مث قبل بغلم نمیکنه ولی از لحاظ رابطه ج اینا خوبه

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

قطعا ک هیچی مث روز اول نیس ولی نذار رابطتون یکنواخت شه .خودتو لوس کن براش.تفریحا و سرگرمی مشترک بساز وپیدا کن .و مهمتر از همه بهش بگو که دلت میخواد مثل روزای اول لمسم کنی و ...

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ک هیچی مث روز اول نیس ولی نذار رابطتون یکنواخت شه .خودتو لوس کن براش.تفریحا و سرگرمی مشترک بساز ...

مثلا چجوری خودمو لوس کنم

از حس زنانگی خودت کمک بگیر عزیزم. مثلا خوشرویی و استفاده از کلمات و الفاظ گرم و صمیمی موقع به هم رسیدن یا لباس خوب و باز و رنگهای متنوع و استفاده از عطر و ... آرایش ملیح و ملایم براش و....

سلامتی و خوشبختی دخترم
مثلا چجوری خودمو لوس کنم

چند سالته ؟چند ساله ک ازدواج کردی؟ خب خیلی چیزا هست .بگو حالم خوب نیس بیا بغلم کن ،بغلِ خونم افتاده (من وقتی بیرون میگم زود بیا خونه خوب نیستم فلانیِ(اسمش) خونم افتاده😄)

یا درد دارم اگ بوسم کنی خوب میشم .یا قبل خواب بوس کردن اجباری .من خودم همسرمو عادت دادم قبل اینکه بره سرکار حتی اگ خواب باشم بوسم کنه .وگرنه روزم ب خودم و خودش زهرمار میکنم😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

از حس زنانگی خودت کمک بگیر عزیزم. مثلا خوشرویی و استفاده از کلمات و الفاظ گرم و صمیمی موقع به هم رسی ...

اکثرا با لباس باز و آرایش کرده جلوش میگردم ولی مث قبل اهمیت نمیده

چند سالته ؟چند ساله ک ازدواج کردی؟ خب خیلی چیزا هست .بگو حالم خوب نیس بیا بغلم کن ،بغلِ خونم افتاده ...

31

سه ساله

رابطه از همه چیز خوبه ولی همین زیاد ب بدنم چهرم اینا اهمیت نمیده

31 سه ساله رابطه از همه چیز خوبه ولی همین زیاد ب بدنم چهرم اینا اهمیت نمیده

خب برو جلوش .بپرس ازش .من خودم خوشکلم و هر روز یه تغییر ب تیپم و چهرم میدم .بهش میگم امروز نگفتی خوشکل شدی؟؟؟ میگه تو ک همیشه خوشکلی ، با خنده میگم میدونم ولی بازم دوس دارم بگی !

البته عزیزم بعضی ادم ها کلامی نیستن عشقشون تو عملشونِ باید این تفاوت هارو پذیرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب برو جلوش .بپرس ازش .من خودم خوشکلم و هر روز یه تغییر ب تیپم و چهرم میدم .بهش میگم امروز نگفتی خوش ...

شما چند ساله ازدواج کردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز