2789
عنوان

ولی حق منی که

204 بازدید | 14 پست

مراقب بودم کسی دلش خوراکی دستمو نخواد این نبود

حق منی که کل سفر بارش دستم بود که به خاطر بارداری اذیت نشه این نبود

حق منی که اون همه مهر به همه میدم این نبود

حتی موقع سرچ ویدیو دقت میکنم کدوم چنل سین کمتری داره و برم از اونجا ببینم که صاحبش دلگرم شه ، این اوضاع نبود

حق منی که برا حریفم دلسوزی کردم این نبود

حق منی که به خاطر اعتماد بنفس دادن به یکی صدمو گذاشتم این نبود

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر مثل منی

ولی پشیمون نیستم خدا میبینه کافیه

بجز اون ادم وجدان خودش آسوده ست و پیش خودش شرمنده نیست

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

عزیزم اینکارا رو کردی که به این روز افتادی

مشکلم با این افراد که بهشون محبت کردم نیست عزیزم

مشکلم اینه ای کاش خدا به خودم نگاه کنه کمکم کنه

اوضاعم رو به راه نیست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
برات درست عبرت میشه و یادمیگیری تو این جهان موش نباشی شیر باشی

اتفاقا تو این جهان خوبی کردنه که سخته

وگرنه خبیث بودن ساده ترین کاره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

برات درست عبرت میشه و یادمیگیری تو این جهان موش نباشی شیر باشی

نه موش نیستم

به خاطر محبتم هم پشیمون نیستم بحث نمکدون و نمکدون شکستن نیست ، ای کاش خدا بهم نگاه کنه مشکلمو حل کنه که از سنگ نشم

صبور باش گلم خدا همه چیزو میبینه سعی کن فقط برای خدا کار انجام بدی بگی خدایا ازت طلبی ندارم ها هرکاری کردم وظیفه ی بندگیم بوده اگه قبولش کنی منت سرم گذاشتی ولی چه کنم منم بنده ی کوچیکتم کسیو جز تو ندارم دستمو بگیر که محتاج مردو نامرد نباشم

معاویه توسط مامورینش به بچه ها بزغاله هایی میداد و این مامورین به بچه ها میگفتن اینها از طرف معاویس یکم که بچه ها با این بزغاله ها انس میگرفتن مأمورانش رو میفرستاد ازشون میدزدید و میگفتن این کار علیه و این بچه ها اینطوری با امام دشمن شدن و رفتن در لشکر معاویه و با امام جنگیدن ...یروزی وسط جنگ با معاویه یه عده منافق امام رو مجبور کردن که ماجرای حکمیت و مذاکره رو بپذیره و بعد گفتن تقصیر امام بوده و مردم باهاش دشمن شدن و بالاخره یک یه.ودی زاده شهیدش کرد یروزی امام حسن رو با وعده ی پول به بزرگان تنها گذاشتن و مجبور به صلح کردن بعد باهاش دشمن شدن و بالاخره شهیدش کردن یروزی امام حسین رو دعوت کردن بعد بزرگان با وعده ی پول وحکومت مردم رو متقاعد کردن که جلوی امام بایستن و امام رو که حاضر به بیعت با یزید نبود رو شهیدش کردن و دارو دسته ی یزید خوشحالی کردن و جشن گرفتن ...دنیا به همون خائنین و هلهله کننده ها و قاتلین امام وفا نکرد و این شادی هاشون دوام نداشت و زودتر از اونچه که فکرش رو میکردن همشون در پیشگاه خدا برای پاسخگویی حاضر شدن..امامها و یارانشون شهید شدن تا مردم بیدار بشن و یزیدیان که ارزوشون از بین بردن اسلام واقعی بود باقی نمونن.... سوال اصلی اینه درحال حاضر آیا واقعا مردم بیدار خواهند شد یا باز هم براحتی توسط شیاطین و ایادیشون فریب خواهند خورد

چقدر مثل منی ولی پشیمون نیستم خدا میبینه کافیه بجز اون ادم وجدان خودش آسوده ست و پیش خودش شرمنده نیس ...

منم پشیمون نیستم ، بحثم نمکدون و نمکدون شکوندن نیست

بحثم همینه ، خدا که دیده خودش کمکم کنه من اوضاعم خوب نیست فقط خدا میتونه رحمم کنه

خوبی کردن فقط به خودت و خانوادت بقیش کشکه فقط خودت آسیب میبینی و تمام

من خودم از خوبی کردن و محبت انرژی میگیرم بحثم چیز دیگه ای ای کاش خدا بهم رحم کنه مشکلمو حل کنه

صبور باش گلم خدا همه چیزو میبینه سعی کن فقط برای خدا کار انجام بدی بگی خدایا ازت طلبی ندارم ها هرکار ...

دقیقا منم از بقیه گله ای ندارم ، بحثم نمکدون و نمکدون شکستن نیست

منم ناراحتم چون مشکلی دارم که فقط خدا میتونه رحمم کنه

میخوام اون کمکم کنه