2777
2789
عنوان

زگیل تناسلیی

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 68 پست
نه نمیزنه خودت میگی تناسلیشما وسواس فکری داری هرچی ما بگیم آروم نمیشی صبر کن جواب آزمایش بیاد ببینی ...

اره خب من اکنجارم حزو قسمت تناسلی میدونستم...کحاست قسمت تناسلی دقیقا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای خیلی سخته...ازمایش نرفتین؟؟ من ازمایش دادم نمیدونم چجوری دووم بیارم

نه عزیزم منگوله گوشتیه تو رون همسرمه دور گردنشم مثل همینه زیاده

من وسواس دارم

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

نه عزیزم منگوله گوشتیه تو رون همسرمه دور گردنشم مثل همینه زیاده من وسواس دارم

خب منم دور گردن هست چنتا امسال زیاد شد دورگردنم و زیر بغلم...یهو اینم کنار رون پام زیر خط سزارینم دیدم عین ی پوست خیلییی کوچیک .منم وسواسم سالهاااست

خب منم دور گردن هست چنتا امسال زیاد شد دورگردنم و زیر بغلم...یهو اینم کنار رون پام زیر خط سزارینم دی ...

عزیزم اون زگیل نیست منگوله گوشتیه منیکه وسواسم هستم اینا مطمینم

زگیل فقطو فقط ناحیه تناسلیه نه بالاتر نه پایینتر

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

عزیزم اون زگیل نیست منگوله گوشتیه منیکه وسواسم هستم اینا مطمینم زگیل فقطو فقط ناحیه تناسلیه نه بالا ...

خب من اونجارم جزو ناحیه تناسلیم حساب میکنم.خخخخ...زیر خط سزارینم ی دو سانت پایینترو ب سمت راست

باور كن دكترا انقد ك ما حساس هستيم حساس نيستنچون ميدونن دقيقا چي ب چيهشما اگه پاپ اسمير رفتي انجام ب ...

دکتر خودش گفت ب تشخیص من نیست زگیل ولی ازمایش بده هم پاپ لسمیر هم اچ پی وی کلا۵تومن هزینه دادم اماجوابش خیلی دیراماده میشه و من نااابود شدم

عزیزم زگیل تناسلی فقط و فقط از راه جنسی منتقل میشه حتا یه درصدم از هیچ راه دیگه ای مث استخرو و لیزر و این چیزا منتقل نمیشه (اونم فقط بخاطر تعدد روابط )؛ اگه رابطه جنسی سالمی دارین هر دوتاتون دیگه ترس برا چیه ؟! بابا نگران نباشین ..