خانما من و همسرم شدیدا روی اسن موضوع خساسیم جوری ک واقعا ب وسواس شدید تبدیل شد ه چن سالی هست ک تاجایی ک شده رعایت میکنیم.من دچار زگیل پوستی هستم ینی گردنم و زیر بغلم سالهاست ازبچگی چنتا زگیل بود این دو سه ساله اخیر ب خاطر استرس زیاد بیشتر شدن تااینک چن روز پیش زیر شکمم دقیقا پایین ترازخط سزارین مایل ب سمت راست ی چیز کوووچیک برجسته دیدم سریعا دکتر رفتم معاینه کرد گفت ب تشخیص من زگیل تناسلی نیس ولی ازمایش برام نوشت.خانما من چنان وحشت دارم ازین موضوع و همسرم ک دوساله متوجه شدیم یکی ازاعضای خانوادش درگیره رفت و امدمون رو محدود کردیم من الان این چی بود دیدم بقران چن روزه خاب و خوراک ندارم شوهرمم میگ من مطمعنم منفیه ماک کاری نکردیم اما من روانی شدم.ممکنه همین زگیل معمولی باشه ک دورگردنم هست؟؟
لطفاً استرس نداشته باشید و سعی کنید سیستم ایمنی بدنتون تقویت کنید سیگار و دم دود کلا ضرر داره و اینکه سبزی جات و میوه و .. بخورید و آزمایش بدید در صورتی که بدنتون کمبود خاصی داره از این مکمل های کپسول یا هرچی که دکتر گفت مصرف کنید منم از اینا که شما دارید رو گردنم اینا دارم از بچگی اینا نیست درد شما استرس شماست و اینکه با اون اقوامتون رفت آمد کنید زگیل فقط از رابطه جنسی منتقل میشه میتونید پاروفیت هم استفاده کنید