2777
2789
عنوان

زگیل تناسلیی

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 68 پست

لطفاً استرس نداشته باشید و سعی کنید سیستم ایمنی بدنتون تقویت کنید سیگار و دم دود کلا ضرر داره و اینکه سبزی جات و میوه و .. بخورید و آزمایش بدید در صورتی که بدنتون کمبود خاصی داره از این مکمل های کپسول یا هرچی که دکتر گفت مصرف کنید منم از اینا که شما دارید رو گردنم اینا دارم از بچگی اینا نیست درد شما استرس شماست و اینکه با اون اقوامتون رفت آمد کنید زگیل فقط از رابطه جنسی منتقل میشه میتونید پاروفیت هم استفاده کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ب رابطه و خیانت نیسلیزر ، استخر توالت عمومی حوله یا لباس زیر الوده خیییییلی جاها ممکنه اتفاق بیو ...

ن گلم قط رابطه نشد اولش ترس داشتیم چون من شدیدا وسواسم همسرمم همینطور الان عادی هستیم ولی خب بازم میترسیم

اطلاعات به روز نداري شما مقاله هاي خارجي و بخون نوشتن بعد از دو سال ايمني بدن از بين ميبرتش و حتي نس ...

اون اطلاعاتو تو اینستا میگن برا گول زدن شما بری پماذ و غیره بخری ازشون برا درمان مثلا

درمان نداره فقط کنترل میشه از نظر پزشکای متخصص

چرا انقد خودت رو اذيت ميكني تو ب هيچ طريقي نميتوني بگيري مگر اينكه همسرت منتقل كنه از طريق خيانت ب ش ...

همسرم اهل این کارانیست خودش ب شدت میترسه جوری ک نداشت من لیزر موهای زائد هم برم

خب نیست الکی زگیل نمیزنی که مخصوصا زگیل جنسی شماهم جفتتون وسواس

اره بخدا شوهرم میگ بقران من انقد میترسم ک لباسمم نخورده ب لباس هیچ کس دیگه ای...اما این نمیدونم چیه کنار بدنم زد .من زگیل پوستی دارم چن جای بدنم نمیدونم ممکنه اینم همون باشه

اره بخدا شوهرم میگ بقران من انقد میترسم ک لباسمم نخورده ب لباس هیچ کس دیگه ای...اما این نمیدونم چیه ...

تازه شما زگیل داری اگه قرار بر وسواس باشه

شوهرت بلید داشته باشه.

بعد این نوع زگیل عادیه من دیدم خیلیا دارن

فکر میکردم برا چربیه چربی بدن

خدا یا شکرت 🌹
همسرم اهل این کارانیست خودش ب شدت میترسه جوری ک نداشت من لیزر موهای زائد هم برم

این همه ترس واقعا طبیعی نیست....اصلا من و همسرم تا حالا در موردش حرف هم نزدیم.تا حالا هم نشنیدیم کسی زگیل داشته باشه...

اره اما خب اون قسمت ممکنه زگیل تناسلی بزنه.همین جاییک من میگم زیر خط سزارین پایین تر چن سانت

نه نمیزنه خودت میگی تناسلی

شما وسواس فکری داری هرچی ما بگیم آروم نمیشی

صبر کن جواب آزمایش بیاد ببینی چیزی نیست.

خدا یا شکرت 🌹