2777
2789
عنوان

یچیز بدی فهمیدم کمک🤕😭

264 بازدید | 12 پست

سی که بهش علاقه مند بودم سه ماهه با هم در ارتباطیم اونم خیلی همه جوره خوب بود الان ار یه طریقی فهمیدم 7 سال عاشق دختر خالش بوده ک یکسال پیش دختره ولش کرده عروسی کرده خودش فقط بهم گفت گذشته مزخرفی داشتم و کنار تو دارم تغییر میکنم و دوست دارم شما جای من باشید چیکار میکنید دارم دیوونه میشم

از کجا بفهمم من قرار نیس بازیچه شم و ب کمکم بخاد فراموش کنه نمیخامم جلوش بحثو باز کنم😔😭

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

7سال عاشقی مگ فراموش میشه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رفتارش میشه فهمید چون وقتی یه ادم سعی کنه با یکی قبلیو فراموش کنه دلش بیشتر واسه قبلی تنگ میشه ...

چجوری بفهمم اخه سخته برام ذهنشو بخونم اما زیتد دورمه

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

میشهمن دقیقا ۶ سال عاشقیو تو یکماه فراموش کردم امقدر زجر کشیدم سرش

عاشق نبودی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

فرار نکن از حرف زدن

حرف بزن باهاش

اونوقت خودت می فهمی از نشانه ها

که باید فاصله بگیری یا باید ادامه بدی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
اصلا قبول نکن

یعنی هیچ جوره ممکن نیس؟ میگه من واقعا بهت علاقه مند شدم زندگیمو داری تغییر میدی بخاطر من سیگارو گذاشت کنار