دخترم چهار روزه وارد 5 ماه شذه شیر خشک میخوره شیر ای ار چون رفلاکس پنهان داشت وزنش یه مقدار پایینه میخواستم براش غددای کمکی رو شروع کنم شاید وزنش بهتر شه میخواستم بپرسم بینم کسی بوده از 4 ماهگی غددای کمکی رو شروع کرده باشه فرنی و این چیزا
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از فرنی شروع کن چون دکتر کلانتری تو برنامه نسخه تازگیا دیدم گفت لعاب برنج ندین باید فرنی بدین که قوت داشته باشه و بتونه کمکی شیر باشه بعد چند روز هم حریره بادام بهش بده یه هفته بعد هم سوپ با مواد مختلف به جز اسفناج بهش بده و دیگه ترکیبی از سه تاش در روز
چند بار در روز میتونم بهش بدم مثلا میشه یه وعده جایگرین شیر بهش فرنی بدم؟
منم دخترم 10روز دیگه5ماهش تموم میشه.وزنشم پایینه و شیرخشکیه.دوست دارم بهش میترسم ولی
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اول شیره بادوم شروع کن اونم از یدونه بادوم روزی یه وعده بعد دوروز دوتا بادوم روزی دووعده بعد سه روز سه تا بادوم روزی سه وعده تا یک هفته بعد کم کم حریره کن دوباره روزی یه وعده با شیره بادوم روزی دو وعده همینطوری هی زیاد کن به نظر من تا 6 ماهگی سوپ و فرنی به بچت نده چون سنگینه اگه نتونه هضم کنه مثل دختر من لاغر میمونه