آرهخب چکار کنم به نظرم پوست سفید مهم ترین اصل زیباییه
پوست هرچقدر سفیدتر باشه مقاومتش کمتره و زودتر خراب میشه، زودتر هم پیر میشه
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نیستم ولی حتما باید به خودم توهین بشه که ناراحت بشم؟ نژادپرستی احمقانست
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
تو فیلم بامداد خمار یه سیاه پوست هس برو ببین زیبا نیس یا ملکه تاریکی ها واقعا اونا هم افراد زیبا دارن رنگ پوست سیاه باعث میشه چشم ها بهتر دیده بشن راستش من تو عمق چشماشون غرق میشم دقیقا مثل یه شعر لطیف می مونه توصیف دیگه ای ازش ندارم
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
از نظر اروپایی ها هم ماها فقط یه مشت کله سیاه کثیفیم، این حرف به نظرت عجیب نیست؟
معتقدن خاورمیانه ای ها و هندی ها دیر به دیر حموم میرن و غذاهاشون کثیفه. کلا ذات غذاهای مارو چون خیلی چیزا رو باهم قاطی میکنیم کثیف میدونن